Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 52.
-
Inter Mediolan
Roger1990 - - Piłka Nożna
PostJa jestem tylko, ciężko mi coś opisać jak widzę to co się dzieje... Jeszcze Javier kontuzja..
-
Inter Mediolan
PostWalczymy o mistrza Teraz mądre transfery jeszcze xD I bedzie w kite
-
Inter Mediolan
Postjeszcze wygrami Seria A i LM zobaczycie ja wierze w Ranieriego W koncu ma najlepszy klub na swiecie ;d
-
Inter Mediolan
Postja tam nie mam do niego pretensji Bo wygraliśmy
-
Inter Mediolan
PostNo ciekawe posuniecie, wolalbym aby Flores zostal trenerem ale trudno ...
-
szkoda ze w takich okolicznosciach no ale co zrobic zycie czasami i tak bywa
-
Inter Mediolan
Roger^^ - - Piłka Nożna
PostProponuje nie skreslac Luca Castaignosa ten chlopak ma potencjal i jeszcze bedzie z niego duzy pozytek Jakby nie patrzec Milito i Forlan maja swoje lata wiec dlugo nie pograja juz max 2, 3 lata . To nie bramkarze Ja osobiscie jestem bardzo zadowolony z pozostania Sneijdera jak i zakupu Mauro Matiasa Zarate edit. jednak lipa ;/ Castaignos nie zagra w miejsce Forlana! Po tym, jak okazało się, iż Diego Forlan nie będzie mógł zagrać w Lidze Mistrzów, Inter Mediolan musi pogodzić się z kolejną, złą i…
-
Inter Mediolan
Roger^^ - - Piłka Nożna
PostJa bym widzial jakiegos Wlocha w skladzie w koncu wloski klub no i moim zdaniem G.Rossi Cytat: „ Ernesto Paolillo, dyrektor sportowy Interu Mediolan wypowiedział się na temat gwiazd, które mogą opuścić, bądź zasilić formacje ataku Interu Mediolan. -Eto’o? Odchodzi, przenosi się do rosyjskiego klubu. Tevez? Nie ma na to szans. ”
-
Inter Mediolan
Roger^^ - - Piłka Nożna
PostCiekawe czy Etoo odejdzie podobno Andzi zlozyla konkretna oferte zawodnikowi jak i klubowi. W sumie szkoda by bylo ale lepiej zeby odszedl Etoo niz Sneijder ...
-
Inter Mediolan
Roger^^ - - Piłka Nożna
PostNo Sneijder jest mistrz Chodz o dziwo Motta zagrał w końcu dobry mecz z czego się ciesze moze w końcu sie obudzi i zacznie grac jak w Genoi w tamtym sezonie Eto tez niczego sobie bramke strzelil chodz mogl pod koniec poddac to pewnie byloby 2:0
-
Inter Mediolan
Roger^^ - - Piłka Nożna
PostNo i Inter wygrał 3:2 Ogolnie ladne bramki wpadaly , chodz Balotteli mial troszke szczescia ale szczescie sprzyja lepszym Meczu niestety nie widzialem ale ze skrotow wynikalo ze Udine strasznie cisla Inter . Chyba chlopaki jakas zadyszke zlapali Ale i tak wygramy z Chelsea Forza Inter
-
Inter Mediolan
Roger^^ - - Piłka Nożna
PostMecz był dobry Chodź wynik to z 3-3 mógł być poprzeczka Drogby , nieudany strzał Etoo . No i karny na Kalou co o tym sadzicie Moim zdaniem był na szczescie sedzia nie zauwazyl W rewanzu wygramy i tak FORZA INTER
-
Inter Mediolan
Roger^^ - - Piłka Nożna
PostMeczyk był super aż się miło oglądało xD Mario zagrał najlepszy swój mecz w tym sezonie chyba musi być czesciej chory , a zszedł dlatego bo był uczolony na jakis lek i sie zle poczuł ... Ciekawe czy mecz z Dynamem sie odbędzie bo teraz ten wirus panuje na Ukrainie
-
Inter Mediolan
Roger^^ - - Piłka Nożna
PostNo mecz był zacny miło było popatrzeć Martwi mnie tylko forma Interu w LM dalej się nie mogą przełamać mam nadzieje że wygrają rewanż w Kijowie i reszte spotkań bo sytuacja w grupie robi się nie ciekawa Teraz czeka nas mecz z Catania aby tylko do przodu mam nadzieje że Jose w końcu na RQ7 postawi chciałbym go zobaczyć w akcji w końcu bo jeszcze nie miałem okazji zobaczyć buu
-
Inter Mediolan
RQ7 - - Piłka Nożna
PostMecz był znakomity pełna dominacja Interu Obrona Milanu nieziemsko została rozklepana i strzał Thiago Motty wprost idealny , po czyn Gattuso zachował sie niczym amator i karny dla nas Maicon zagrał super zawody no i bramkę strzelił A strzał Dejana był przepiękny Szkoda właśnie ze Etoo i Milito byli na spalonym , Sneijder i Lucio tez mieli swoje okazje Ale i tak 4:0 cieszy bardzo
-
Inter Mediolan
RQ7 - - Piłka Nożna
PostSzkoda ze remis na poczatek sezonu i jeszcze na San Siro A moglo byc z 3:1 spokojnie dla nas Ciekawe czy sciagna w koncu tego ofensywnego pomocnika A Viera zagral bardzo dobre zawody chyba potwierdza ze jest godzien aby zarabiac taka kase
-
Inter Mediolan
R O G E R - - Piłka Nożna
PostNo ciekawe kto dojdzie opcja z Elano i Hlebem odpadla teraz Deco,Snejider lub Van der Vaart ciekawe kogo sciagna ?? No i Marko Arnautovic dolaczyl do klubu ciekawe co pokaze
-
Inter Mediolan
R O G E R - - Piłka Nożna
Postja bym to widzial tak --------------Julio Cesar--------------------- Maicon----Lucio---Samuel----Chivu -----------------Cambiasso------- Quaresma-----Motta--------Mancini ---------Milito------------------ ----------------------Eto-----------------