Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 44.
-
Nie srajcie juz z tym niszczeniem Grałem na uni x5 i jakoś nikt mi nie niszczył moonow a jak już ktoś chciał to mu gsy spadały bo się podstawiło coś i lajt. Ale ten pomysł z brakiem ACS na uniwersum x4 to słaby pomysł i to max tym bardziej że teraz można surkę kupować mam nadzieje ART że nie wejdzie to w życie !!!
-
Dokładnie wymyślają jakieś eko x4 flota x1 ja ...... ;/ Jak już się tak bawimy to dajcie minimum 3x eko i flota ale najlepiej to 4x albo 5x Art pamiętaj ja w Ciebie wierze że ugrasz nam coś wspaniałego na te nową Ere jeżeli chodzi o uniwersa bo literki się skonczyły :D Administrator Forum Asiaa:Wulgaryzm
-
AntiGameReborn
PostWitam chciałem zainstalować tą nową wersje Antigame ( FireFox ) ale wyskoczyło mi że mozille nie może odnaleźć pliku i całkowicie teraz nie mam Antigame wie ktoś jak to naprawiać ??
-
freeigor [Yakooza], Vajs [UoS] vs Sensei Wu [KINGSAJZ] - 6131,2% TOP1 SOLO
SaTuK91 - - Hall of Fame
PostGraty Free mordeczko widać kto rozdaję tak naprawdę karty na tym uni Długo będzie pewnie to top 1 solo nie do pobicia ale kto wie co się stanie w przyszłości Top na flotę trzeba bolków składać z większym zyskiem
-
ACS; artek, Ira, Szpryc, Che Guevara, Muadib[ZLY SEN] vs Alioth, PioTro, NoName, jezol, LubieTruskawki, woody, Fundacja, Hort[DOBRYSEN] - 270941,73%
SaTuK91 - - Hall of Fame
PostJa mam długi jęzor chyba Ci się coś ..... pokaż mi post lub wiadomość jakąś gdzie okazuje się że mam długi jęzor a nawet jak mam to kobiety nie narzekają xD hahaha
-
ACS; artek, Ira, Szpryc, Che Guevara, Muadib[ZLY SEN] vs Alioth, PioTro, NoName, jezol, LubieTruskawki, woody, Fundacja, Hort[DOBRYSEN] - 270941,73%
SaTuK91 - - Hall of Fame
PostBdraq jesteś bardziej żałosny niż myślałem Tak się spinasz że zaraz Ci coś pęknie no po prostu szok że tak można wulgarnie pisać na forum podkreślam forum gry internetowej :D Te wulgaryzmy mnie jako osobę kulturalną urażają ale wybaczam Ci bo mam śmiechu co nie miara z Ciebie :) Jeszcze raz graty Panowie :)
-
SaTuK91 - - Hall of Fame
PostOj Oj działo się wczoraj sam siedziałem jak na szpilkach choć nie brałem udziału w akcji fizycznie za to duchowo jak najbardziej Tak o to pokazaliśmy siłę no i chyba wiadomo do kogo należy to uni. Opozycja była STOP Opozycji niema STOP !!! Aaa chciałbym tu pozdrowić Bradqa Bdraqa czy jakoś tak taki paź aka wanda BRAWOOOOOOOOO dzięki Tobie bilans jest jeszcze lepszy Pozdrooooo Mordo :)
-
freeigor [Yakooza] vs Tookie [Emeryci] - 2207,93% TOP 3 SOLO NA EMERYCIE
SaTuK91 - - Hall of Fame
PostHehe Free na dniach wrócę i te 66% postaram się przechylić na moją korzyść ważnie że 100% dla Yakooza:) Igor gratuluje starcia :)
-
ACS; Skipa i BucIK i Dill i Kanclerz [N D] vs Rudobrody [SPAM], P g m i Solenzo [E-X-P] - 71142,51% + TOP 1 ACS
SaTuK91 - - Hall of Fame
PostBucik paziu to konto spadło bodajże dopiero jak mi się już grać nie chciało tak cały czas bylo top 2 nawet powoli Crazyego goniłem potem wyszedł nie wiadomo skąd Kingkkk i wszystkich wyprzedził wchodząc na top 1 konto Ci dałem nie pamiętam ile miało pkt ale najwięcej ja zbudowałem na koncie. Jak Ci je dałem bylo top 6 czy coś takiego a do top 3 dużo nie brakowało małe różnice tam były więc mi nie pierdziel że Ty robiłeś przyrostu bo jak dobrze pamiętam z top 5 przyrostów nie spadałem na nim jak …
-
ACS; Skipa i BucIK i Dill i Kanclerz [N D] vs Rudobrody [SPAM], P g m i Solenzo [E-X-P] - 71142,51% + TOP 1 ACS
SaTuK91 - - Hall of Fame
PostHmm nie gram tutaj ale muszę się wpisać w to cudne rw ten kawał szamba "Bucik" w reckach hahahahahaha coś pięknego niech lepiej sprzeda to konto póki nie rozbije całej floty paź jeden !!! Gratuluje starcia a agresorom pffffffffffff :)
-
SaTuK91 [ Yakooza ] Vs Stefan000102 ----> 2537,16% Top 1 Solo BANG BANG :)
SaTuK91 - - Hall of Fame
PostSiemanko Wszystkim Chciałbym wam przedstawić Top 1 Solo naszego uni :) Akcja dość prosta znalazłem chwilę to wbiłem lotke w us Stefana i czekałem czy ją ze szpieguję Po kilkunastu godzinach i cisza z jego strony wiedziałem ze nie zagląda w gale Flotka poszła na lotke i czekałem aż min się pojawią na moonie Gdy tak się stało puściłem atak i poszedłem grać w Risena dalej xD " Bo życie to największy ze wszystkich cudów "youtube.com/watch?v=8vkDbXUL3WE Pozdrawiam wszystkich znajomych :)Sojuszników z…