Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 96.
-
Lobby- problemy kto ma ?
lasica - - Błędy w grze
PostPrzynajmniej dowiemy się czy ktoś chce wykorzystać sytuacje i namiętnie teraz skanuje .... o ile może się zalogować
-
Lobby- problemy kto ma ?
lasica - - Błędy w grze
PostTakiego pecha to sobie wsadzić mogą w d.... powinien być blok na ataki automatycznie w takich sytuacjach. Jestem flociarzem i za dużo czasu na budowę floty straciłem żeby teraz głupio przez błąd stracić ...
-
Lobby- problemy kto ma ?
lasica - - Błędy w grze
PostU mnie nie mogę zalogować się z iphona wogole. Jak mnie ktoś złomie to co wtedy ?? Głównie grałem na tel bo non stop mnie nie ma w domu. A teraz nie mam nawet jak urlopu włączyć ....
-
Już chyba wszystko pozdejmowane na uni bo trzeba po bunkrach latać Na dodatek mam ultimatum - tylko 24 h na oddanie wszyskiego obrońcy aż się boje co będzie jak minie .... Dnia 19-06-2018 03:50:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [CURSED] ________________________________________________ Niszczyciel 9.000 _________________________________________ Obrońca zciwar [CZW] ________________________________________________ Mały transporter 661 Duży transporter 3.932 Lekki myśliwiec …
-
Gratulacje Panowie, za wspólny lot. Jeden bunkier mniej na uni Obrońcy Szo
-
Skan i lot... wkońcu moje wolne recki zdążyły zebrać wszystko... Dnia 09-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [CURSED] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 52.261 Ciężki myśliwiec 128 Krążownik 10.292 Bombowiec 4.008 Niszczyciel 8.471 Pancernik 12.098 _________________________________________ Obrońca zdzichowo [NPS] ________________________________________________ Duży transporter 259 Lekki myśliwiec 13.802 Ciężki myśliwiec 132 Krążo…
-
Piękny %% przetapiaj i lataj dalej ale daleko odemnie...
-
Gratulacjie podstawki. To że wytrzymałes do ostatka wymaga faktycznie mocnych nerwów.. chodzi mi o internet. Ja mam dobre łacze, ale czasem lubi się strona przeładować w najmniej przychylnym momencie.... im lepsza przynęta tym większa rybka.. a tutaj sam rekin.... Widać że da się uczciwie??? i takiej gry życzę.. Ojcowi Szo, choć przy takiej liczbie pkt to chyba nawet nie zauważył drobnej dla niego straty..