Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-72 z 72.

• W sumie GF mogłoby pomyśleć i dać trochę miejsca na swoich serwerach pod takie projekty jak Twój. Korzyść dla wszystkich - Ty masz miejsce, my narzędzie z gwarancją, że nie wyparuje a GF reklamę.

• A ja mam pytanie o te klamry przy farmingach i PZ - nie da się tego zlikwidować? Nicki i nazwy sojuszu ciut większe był zrobił i wyboldowane. Kolory cyferek przy obronie powinny być imo jasniejsze - albo białe albo jasnożółte (szczególnie przy WR LDL CDL). A tak w ogóle to fajny konwerterek.

• Cytat od Red: „Cytat od lualua: „ trzeba ustalić czy starcie Sczota vs Bazyl 4.644% to ustawka jak sugeruje Red czy też nie?” rozumie ze ustawki daneq vs crazy ziom i Cin vs Mardock nie ulegaja watpliwosci ^^” Nie żebym kwestionował co napisałeś ale wydaje mi się, że przeczytałem wszystkie posty w temacie szczota vs bazyl i nie znalazłem ni słowa które by potwierdzało ustawkę. Ale zdaję się na Was bo jeszcze wtedy nie grałem na u20 i pewnie wiecie coś czego nikt głośno wtedy nie napisał

• trzeba ustalić czy starcie Sczota vs Bazyl 4.644% to ustawka jak sugeruje Red czy też nie?

• Coś tam uzupełnione - kilka nowych kategorii dodane. Proszę o linki do tych kategorii plus jakieś inne sugestie. Oprawa graficzna będzie dodana w najbliższym czasie.

• Top 10 bitew Uniwersum 20 stan na 28 listopada 2011 r. ------------------------------------------------------------------- Bitwy solo [1] [CDnDR] El Diablo vs CinZano [S-L] 15.760% - A - 14.02.2010 - + 426.467.400 --- [2] [...] HarryBrown vs Haile Selassie [...] 12.082% - A - 17.09.2011 - + 400.000.000 New --- [3] [MGK] Zgubilem Mamusie vs Zgubilem Mame aka Amitiel [BaD] 9.505% - R(O) - 06.03.2009 - - 34.446.600 --- [4] [LC] Sokrates vs kpt Matthew [DR] 9.287% - R(A) - 23.06.2007 - + 35.574.500 …

• Cytat od ciap: „Cytat od lualua: „Ja bym jeszcze dodał jedną kategorię - TOP Idiotów ogame.pl bez podziału na uni ze względu na speed czy %. Sądzę, że takie perełki jak to poniższe ACS; Wojownik, the 44, elam vs celt - 43523,06% + zbiórka top 1 ACS? zasługują na podczepienie. Będzie to świetny poradnik dla noobów jak i możliwość pośmiania się za free.” Rekord "Idioci" jest obraźliwą kategorią o wydźwięku odnoszącym się do życia realnego dlatego takiej kategorii nie będzie. Kategoria ciekawe RW t…

• Ja bym jeszcze dodał jedną kategorię - TOP Idiotów ogame.pl bez podziału na uni ze względu na speed czy %. Sądzę, że takie perełki jak to poniższe ACS; Wojownik, the 44, elam vs celt - 43523,06% + zbiórka top 1 ACS? zasługują na podczepienie. Będzie to świetny poradnik dla noobów jak i możliwość pośmiania się za free.

• To i nasz rekord w kategorii: "Najwięcej zniszczonych GS w jednej bitwie" - 701 sztuk Awesomer [CDnDR], Blaz [CDnDR], Dejavu [CDnDR], EL Diablo [CDnDR], le Magnifique [MGK] vs Monia - 27 760,93% kontra 700 GS down? TOP1 ACS u20

• Legia Warszawa

lualua - - Piłka Nożna

Bez urazy ale Legia kiepściutko wypadła w meczu derbowym. Obrona żenująca, pomoc statystowała a Chinyama sam w ataku zbyt wiele zdziałać nie mógł.

• Coś chciałem napisać ale w sumie pomyślałem, że szkoda na te łajzy czasu. A to co Dan Petrescu powiedział to szczera prawda. Panowie kopacze pensyjki mają już jak w Holandii czy Belgii a grają o połowę mniej spotkań w sezonie, treningi są dwa razy krótsza no i do tego mają ze 4-5 miechów wolnego od gry gdzie podczas zgrupowań trenują ale chlanie. I dziwi mnie, że szefowie klubów takim łajzom chcą płacić po 200-300 tys. a nawet 400 tys. euro za sezon.

• Mam pytanie w związku z informacjami jakie tutaj gracze z różnych uni zamieszczają - czy ktoś ze staffu Ogame w ogóle się wypowiedział w tej sprawie i przedstawił jakiś plan przeciwdziałania wymieraniu? Bo otwierania co drugi dzień kolejnych i kolejnych serwerów raczej nie jest lekarstwem na to zło?!