Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 181.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @czubulus nazwałeś dexa multikonciarzem wiec dawaj konkrety

• Czubulus to dawaj wymieniaj "dexa multi" a my się pośmiejemy

• Cytat od Krolowa_Chaosu: „Przed sokolim okiem nikt się nie ukryje. Gratuluję. ” tam się nikt nie ukrywał cały czas tam cos stało nic wielkiego przeniosłem się w tamte okolice i (ciach!) stwierdził ze pozamiata zanim ja to zrobię Moderator mntek:Upominam za obrazę

• Piękny wlocik ! graty!

• Gratki! Zamiatasz nawet u swoich pod nosem Polecam się przy kolejnej okazji niestety moje dofarmy już nie zaskoczyły ale i tak było miło ruszyć trochę rdzewiejący sprzęt

• No to dobranoc Zostaw coś na jutro gratki!

• Jak to Puszkin napisał worek się rozwiązał graty paliwko zawsze potrzebne. Kara za latanie po satkach

• Panowie dzięki akcję i pozdro dla Szyny po wiosłowaniu można się domyślać, że będzie grał dalej Może w tym miejscu warto pogadać co dalej na uni co po fuzji czy zakopujemy topory i opanowujemy fuzję czy dalej będziemy się kąsać. Pomyślmy wszyscy bo mi ze względu na pustkę na uni i monotonne naloty dexa gsami w imię jakiegoś dziwnego celu odechciało się grać. Pozdro!

• ładny urobek i tak GRATY! Skoro dex o tej godzinie wali kawę to znak, że trzeba dobrze posłać fsy

• Dnia 12-08-2018 10:45:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [D_Z] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca r0gal ________________________________________________ Duży transporter 6.666 Recykler 44 Wyrzutnia rakiet 8.058 Lekkie działo laserowe 29 Działo jonowe 1 Wyrzutnia plazmy 145 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Wojak [D_Z] _______________________________________________…

• Kolejny lot na akty Pozdro D_Z -ty !!! Wracajcie do gry! Dnia 10-07-2018 23:24:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [D_Z] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca hazar1 [ZLOM] ________________________________________________ Mały transporter 17.724 Duży transporter 204 Ciężki myśliwiec 103 Krążownik 14 Okręt wojenny 103 Recykler 1 Pancernik 77 _________________________________________ Po bitwie... Agr…

• poprawione

• troche dokonczylem po krystku

• Oglądając mecz popijając piwko poleciałem sobie na aktywke do hazara dla którego się tam przeprowadziłem taki oto efekt: Dnia 07-07-2018 22:28:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [D_Z] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca hazar1 [ZLOM] ________________________________________________ Mały transporter 33.950 Duży transporter 1.971 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 142 Okręt wojenny …

• Druga część ! le-bunio mocno kombinował i trochę mu się udało. Nie spodziewałem się ze będzie podstawiał flotę pod te loty dlatego nie udało mi się zebrać całego złomu ale ogólnie na +++++ Dnia 30-06-2018 14:11:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [D_Z] ________________________________________________ Duży transporter 12.607 Okręt wojenny 19.465 _________________________________________ Obrońca le_bunio ________________________________________________ Lekki myśliwiec 51.326 K…

• W nocy nie było ze mną kontaktu a dobijał się sojusznik żeby dać mi info o stojącej flocie układ obok! koniec końców zainteresowałem się le_buniem sporo później wiedząc, że jest po złomie i podebrał trochę złomu sprawdzam i cyk lecę na aktę po metal To st to jedno z wczorajszego cyklu lotów do le_bunia Dnia 30-06-2018 13:42:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [D_Z] ________________________________________________ Mały transporter 27.365 Pancernik 17.426 _____________________…

• Szukałem i czekałem na r0gala kawałek dnia, aż w końcu odpuściłem sobie temat. Po jakimś czasie dostaje cynk, że stoi w układzie to czego szukałem Info wpadło tu LOL od Dexa! szybka umowa i lot! Wydawało mi się to zbyt piękne , dlatego taka ilość wysłanej floty do ataku. Obawy okazały się tylko obawami Dzięki za info! Dnia 27-06-2018 11:07:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [D_Z] ________________________________________________ Krążownik 48.000 Pancernik 17.429 ____________…

• Stare, ale doda się dla zasady Dnia 04-06-2018 17:52:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [D_Z] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Okręt wojenny 10.000 Pancernik 9.000 _________________________________________ Obrońca darkil4 ________________________________________________ Mały transporter 2.792 Duży transporter 877 Lekki myśliwiec 3.031 Ciężki myśliwiec 31 Krążownik 1.340 Recykler 1.834 Sonda szpiegowska 463 Bombowiec 154 Satelita słoneczny 70…

• Tak było. po nieudanych nocnych atakach na moony kolejne wloty wysłałem rano az w koncu padł moon na 4:63 szybko musiałem rozbudowac fale na lotce zeby zobaczyc czy cos tam jest I BYŁO Tel do Prezesa ale tak jak piszesz czasu było mało. Oldboy nie trzymał tam długo floty i posłał ją dalej jak sie okazało na 2:60 pod Wasze nosy

• Graty Puszkin! nie wierzyłem ze wejdzie a jednak