Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 181.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Tu idlaki potrafią uciekać wiec miałem szczęście

• Graty Zgredziu! Tak jak napisałeś okazji było wiele Mam nadzieję że nabierzesz teraz rozpędu Chciałbym, aby kolejne top 1 solo należało do Ciebie @ProSkaner Prosimy o aktualizację

• Ja nikomu po satkach nigdy nie latałem i nie planuję. Latanie na minimalny próg ok 100% zaczął czubek I teraz skoro ja muszę wyzerować satki, przełączyć się na fuzję i totalnie wszystko pozabierać z planet (dt,surka) to czemu np taki nic nie winien nikomu Kanari ma tego nie zrobić? a ja jestem taki sam jak on- nikt z KNR nie miał ode mnie nigdy wlotu w satki a muszę wyczyścić bo wiem, że takie loty by były po smutne 500dt.

• Cytat od ProSkaner.: „Tak jak nas strona Waszego sojuszu devilish.gif ” Ja na Waszą nawet nie zaglądam off idzie więc zakończmy tym akcentem

• Powody wypisane w tej wojence co najmniej mnie śmieszą

• Obrońca miał wczoraj słaby wieczór Pozdro OLD Dnia 14-03-2019 23:09:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [OLD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.500.000 Krążownik 5.000 Okręt wojenny 5.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca KazPerium [Syndykat] ________________________________________________ Duży transporter 8.500 Recykler 4 Sonda szpiegowska 420 Satelita słoneczny 500 Wyrzutnia rakiet 249.999 Lekkie działo las…

• Cytat od souris: „U was bal, u nas żal , płacz , lament, niedowierzanie.... Tak nagle... Tak szybko... Zrzucimy się na kwiaty.... ” Ja strzelę salwę

• Wojak Old School[OLD] GG-brak 2416709 Flota: Lekki myśliwiec: 1984838 Ciężki myśliwiec: 253 Krążownik: 201967 Okręt wojenny: 100030 Bombowiec: brak Niszczyciel: 30123 Gwiazda Śmierci: 17 Pancernik: 99481

• Cytat od souris: „i tu Cie mam Piotrze ale nie będę z tego błędu wyprowadzał chociaz doskonale wiem do czego nawiązujesz ” chcesz powiedzieć, że tylko my dwaj możemy się udzielać ?:D

• Cytat od souris: „nie masz nic za uszami ? wtedy sie odzywaj, bez hipokryzji.... ” Wygląda na to, że nikt nie może się wypowiadać przy takim założeniu MARKU

• Mam a na Dambali (czy jakoś tak) też masz wysoko, że tak licytowałeś ? xD

• Dzięki ! Już przetopione nie wiem kiedy nawet

• Pozdro OLD! Dnia 09-03-2019 06:28:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [OLD] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 600.000 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Vertun ________________________________________________ Mały transporter 4.859 Duży transporter 3.790 Lekki myśliwiec 1 Krążownik 125 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 3 Sonda szpiegowska 10 Satelita słone…

• Pozdro OLD! Dnia 07-03-2019 15:30:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [OLD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.983.218 Krążownik 500 Okręt wojenny 500 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca kret ________________________________________________ Mały transporter 536 Duży transporter 1.769 Lekki myśliwiec 1.481 Ciężki myśliwiec 227 Krążownik 187 Okręt wojenny 54 Recykler 500 Sonda szpiegowska 232 Bombowiec 30 Satelita sł…

• Cytat od czubulus: „Fiu Fiu Bankstery się wzięły za robotę. Graty CHary rośnij. Zapowiada się zacięte SD. ” Będziecie się w to bawić? bo jak dla mnie to durniejszej zabawy chyba jeszcze na ogame nie było... Graty starcia całe OPE jest obstawione

• Gratulacje! Trochę szkoda, że tylko tyle (wiesz o czym mowa) Mimo to zysk jest mega przyjemny! Szybkiego przetopu

• No gratuluje skill'a procent powala na kolana no i ten zysk.

• "Może odebrać 20% z doku"- Skocz mi na pukiel Pukiel nadal masz zamiar rakietować mi obronę i latać po nędzne wydobycie i kilka dt? Lepiej wykorzystałbym tą lotkę niż stojąc u Ciebie. Zastanów się chłopaku czy wolisz sobie grać w spokoju ode mnie. Póki co jesteś na grubym minusie. Pozdrawiam OLD i buddy ! youtube.com/watch?v=X9VLB2QCV_Y Dnia 27-02-2019 13:07:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [OLD] ________________________________________________ Pancernik 100.041 ________…

• Gratulacje Marku, wróciłeś jak (ciach!) pijany stary do domu Moderator mntek:Upominam za pseudocenzurę

• Cytat od souris: „pierwsze moje skojarzenie.... uszczypnął jak mnie wojak cos jak... komar w lesie.... ale rw, to rw free, kończ tą kolację juz xD ” Graty safar oby tak dalej! małe ukąszenie nigdy nikomu nie zaszkodziło ale potrafi długo swędzieć Free Szo!