Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 145.
-
2 nocki to a duzo jednak. Rozsylalem surke po tym wlocie na oddam i w miedzyczasie trailem to i czekalem na powrot rekow... niestety zmeczenie materialu i sen przez 12h chyba. Ale fajnie bylo.... Dnia 25-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dexToxic [K O] ________________________________________________ Pancernik 44.000 _________________________________________ Obrońca Redavdrol [CannaTM] ________________________________________________ Mały transporter 113 Duży tran…
-
dexToxic [K O] vs. JadeNaRezerwie [NFZ] ~ 39579.82% Widzialem lotke w 5g wczesniej kolo kogos tam, nie powiem kogo bo nicki maja dziwne i nie pamietam. Pozniej widze opuszczona planete skanuje bo mozze cos zostalo i w glowie rodzi sie mysl, ze moze gdzies kolo mnie teraz postawi. Latwo bylo znalezc bo zaraz pod moonem gdzie sorke trzymalem Nie skanuje. Bede udawal, ze nie widze. Sprawa mini st jednak trwala dosc dlugo a na fali nic nie leci na ta planete no to skan i... flote juz zdazyla przylec…
-
Odbudowane. Z pztazabralem 45k recy wiec jakos to przezylem. Ale fajnie, ze chlopaki ta akcje wymyslili. Ja jak dziecko sie dalem wciagnac w gierki slowne od kilku dni i sie udalo... To cos lepszego niz te nasze skan lot bum. Szkoda tylko ze nikt na plusie nie wyszedl....
-
No nie znow mi brat gral jak spalem!!! Co sie cieszysz ???? Zart. Gratki, suer akcja. Brakowalo tego.
-
Przyszla kolej na odbudowe kolegi. Dostal troche na start po zlomie. Mial znalezc cel. .... trwalo to moze 15 minut i juz lecielismy. Dnia 23-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dzierzgo [Pol] ________________________________________________ Okręt wojenny 870 _________________________________________ Agresor dexToxic [K O] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.435 Pancernik 24.537 Krążownik 30.000 _________________________________________…
-
Dnia 24-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Tutaj male sprostowanie. Floty jak zawsze minely sie na orbicie. Ja na planete sie przywitac, a on na moona. Tym razem jednak Szkalownik nie pomachal moim, a testowali nowy statek. Krazbotnik. Pilot uzyl dzwigni grawitacyjnej. Zatoczyl petle wokol planety i pier... ... i pierwszy raz spotkali sie na tym ksiezycu. Ale bylo swieto. W podziekowaniu za wizyte ekipa Szkalownika obdarowala moich pilotow krysztalami, szlachetnymi metalam…
-
Dnia 22-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dexToxic [K O] ________________________________________________ Pancernik 41.522 _________________________________________ Obrońca Dzierzgo [Pol] ________________________________________________ Duży transporter 2.287 Lekki myśliwiec 9.119 Krążownik 1.662 Okręt wojenny 9.788 Recykler 2.823 Bombowiec 1.998 Niszczyciel 108 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 915 _________________________________________ Po bitwie... Agresor dexToxic…
-
A mowia ze uni wymiera. Po prostu troche przysypia .... Gratki wszystkim pieknej nieorzespanej nocki, No prawie wszystkim....
-
Od samego poczatku uni polowalem, ale nigdy nie dolecialem. Mial 1 moona przez nie wiem ile czasu i tylko tam mial flote. Statkow przybywalo ale on zawsze byl. Zawsze napisal, ze jest, Pytal, czy mi sie nie znudzilo. Ja, ze to juz taki rytulal. Cotygodniowe poswiecenie duzej ilosci paliwa, zeby przynosilo szczesce. Przypadek. Szukalem zagubionej planety jednego takiego i sie swiecilo. Wrecz zaniemowilem kiedy sie okazalo, ze jest zerowy pzt!!! Pol aktywne niedaleko. No to pewnie zbadal astro i …
-
To bylo wliczone w ryzyko. Jakbym dogrywal reki to by zalogowal. Juz na starcie zalozylem ze moge nie zebrac bo to ax 10 minut bylo roznicy ale lup przewyzszal stragy wiec na plus. A z Darkstarem to my tak co jakis czas musimy jakas akcje bo potem se pospamujemy i sie posmiejemy. PS. Gorzej by bylo jakby se pasy przypmnial. Podstawka co do sek by byla. PS2.DARK To taki zart , ty wiesz , ale tu niektorzy pewnie zaraz beda powaznie to brac i sprawdzac albo moze zaczna cie skanowac
-
Pieknie wyskanowane. lot przez 120 us i pod koniec oczywiscie ... nie, nie, nie nic z tych rzeczy. \Nie zalogowal, ale jakis typ spod CIEMNEJ GWIAZDY zawinal mi pzta. Dobrze, ze to w budzetowke poszlo. Oczywiscie zaproponowalem mu, ze moze sobie zostawic prawie polowe, bo mimo, ze wlecialem ja, to on dolecial pierwszy do pzta (ja 120 on 1 us. Dziwnwe, ze floty szybszej nie mial ode mnie na takim dystansie liczac dodatkowo, ze opoznialem 5 razy przez ta jego aktywnosc o 1 us obok obroncy) no i p…
-
Nigdy nie widzialem tej floty. Oj Zly Janiec!!! Zobaczylem, Zalecialem i Zwyciezylem Tak to szlo? AVE JA Dnia 03-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zielen [Syndykat] ________________________________________________ Pancernik 18.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Zly Jeniec [Pol] ________________________________________________ Mały transporter 781 Duży transporter 280 Lekki myśliwiec 7.594 Krążownik 2.068 Okręt wojenny 676 Sta…
-
Takie cos stalo. Spokojna okolica. Zysk jakis jest. Dawno tu nie zagladalem, bo i czasu na gre malo. Dnia 29-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zielen [Syndykat] ________________________________________________ Mały transporter 400 Lekki myśliwiec 500 Okręt wojenny 9.338 Krążownik 29.187 Pancernik 20.002 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Fre4kone ________________________________________________ Mały transporter 2.556 Duży transpo…
-
kilof [P F] & rybak [CannaTM] & banditt [Syndykat] vs. bosymag [UPADLI] ~ 7742.54% ZAWROCONA STACJA
PostZaczelo sie niewinnie. Zalogowalem. Nawet nie chcialem zdejmowac u. Kilof poprosil o deuter bo chcial polatac wiec handel no i ... pare skanow. Odwiedzilem kilku starych znajomych i nagle nie wiedzialem co robic z surowka. Kilof na fali ma obronce. no to lecimy. Wymuszona zawrotka no i liczymy. Wyszlo co do sekundy. Niestety od samego rana cale NFZ zaczelo zdejmowac u. Na mysl przychodzila tylko spadajaca kulka. Zaczelismy o 15 wyszlo jak wyszlo. NFZ nic nie wiedzieli. Sprawdzajac co porabiaja …
-
Troche strat jak zawsze na poczatku Universum. Stosunki flotowe Dnia 26-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Procurator Wasat [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 130 Lekki myśliwiec 90 Okręt wojenny 35 Krążownik 95 _________________________________________ Obrońca Lisa 555 ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 5 Okręt wojenny 30 Recykler 6 Sonda szpiegowska 10 Wyrzutnia rakiet 150…
-
Powiem tak : ene due rabe kazdy wie jak ciezko go dopasc. Raz mi sie udalo. Dawno na poczatku uni jeszcze nick mial inny i przeprosilem oczywiscie.. Tym razem to samo. Doszlo do tego, ze nie zauwazylem jego ucieczki i na pustego moona lecialem. Puscil skana na znak pokoju, ale jeden pan magister akurat mnie pushowal swoimi sondami wiec nie zauwazylem. No to przepal 15kk paliwa. Zawrotka. Kilka slotow wolnych no to farmimy idlakow a tu wsrod nich taki rarytrasik. Nietkniety z zadnej strony ksiez…
-
Moze was dziwi, ze od jakiegosz czasu nie uzywam znacznika SzO. Robie to specjalnie, bo wcale nie wydaje mi sie to mila perspektywa. Ja tych wszystkich zezlomowanych lubie ... no oprocz jednego, ale jego nikt nie lubi.... wiec nie bede im zyczyl tego, czego ja bym nie chcial .... Wiec Powodzenia w realu .... TAK...