Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 147.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam Widzac zlom ktory zrobil Kanade myslalem czy aby nie przywitac go na powrocie. ale jednak wybralem spokojniejszy lot w US Drugi lot z mojej strony na obronce, i na szczescie tym razem udany, ogolnie to mialo wygladac troche inaczej jednak przed przylotem mojej flotki u obroncy pojawilo sie troche wiecej floty i surki. Wiec straty wieksze, ale udalo sie szybko doslac recyklery i dofarmy wiec i zysk wyszedl wysmienity Pozdrawiam znajomych i sojusz ADDICTED Dnia 14-03-2016 --:--:-- następując…

• Graty , ladny gong prawie pod nosem rozgladalem sie po okolicy ale wybralem inny cel Szybkiego przetopu , obroncy SzO

• Witam niewiedzialem ze obronca juz taka flotke nastukal sie zdziwilem na skanie Najpierw wjazd na kilka krazkow na planecie a po chwili na ksiezyc Pozdrawiam znajomych i sojusz ADDICTED Dnia 14-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Krążownik 1.300 Okręt wojenny 1.800 _________________________________________ Obrońca norder [N-N] ________________________________________________ Mał…

• Wszystko wyszlo jak nalezy Recki wyslane tydzien wczesniej. 60 kk na dwoch to w sam raz aby dobrze rozpoczac weekend Dzieki Mord za wspolny dlugi lot Oby wiecej takich kąsków było! Szybkiej odbudowy Pozdrawiam

• Witam Cel na szybko znaleziony i na szybko zezlomowany, nawet recki na oko wysylalem wiec okolo 50 braklo, ale reszta posprzatana Dedy dla Olszyn3k za nie udane wspolne akcje Pozdrowienia dla znajomych i dla sojuszu ADDICTED Dnia 12-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Okręt wojenny 1.998 _________________________________________ Obrońca Amerulin [DSOP] __________________________…

• Witam po sporej przerwie Szału niema, ale zysk wiekszy jak % wiec jest co przetapiac. Dedy dla Nalewki, bez Twoich moonow nie polatałbym nigdzie Pozdrawiam znajomych i sojusz ADDICTED Dnia 09-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] ________________________________________________ Mały transporter 2.875 Lekki myśliwiec 1.000 Krążownik 1.600 Okręt wojenny 1.200 _________________________________________ Obrońca p1etia ______________________________________…

• Niezly zysk Calineczka! Inwestycja mam nadzieje poszla w Recki! Bo tego zawsze brakuje A flota rosnie jak na drożdżach! Obroncy odbudowy! Pozdrawiam ADDICTED

• Graty Nalewka juz myslalem nie wstawisz, rosnij w siłe ! Grubsze ryby czekają na wizyte! Obroncy odbudowy Pozdrawiam

• No nie powiem swieciło sie zbytnio wiec na chwile przeniosłem swoje zainteresowanie w inne miejsce a gdy wrocilem juz tylko zielono. Gratulacje

• Super! Coraz wieksza flotka i jak ładnie zaokrąglone liczby Oby wiecej takich wpadalo! Pozdrawiam

• Witam Obronca bez moona dosyc dlugo sobie radził, jednak tym razem złapałem go bez fsa. Zalogowal sie ale zlom zostawil. SzO! Pozdrawiam znajomych i sojusz ADDICTED Dnia 29-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] ________________________________________________ Mały transporter 482 Okręt wojenny 996 _________________________________________ Obrońca szymon111 [NWO] ________________________________________________ Mały transporter 246 Duży transporter 243…

• uni Libra - dyskusja ogólna

Sienio_stwa - - DiD Libra

Cytat od -=M4ti=-: „Jak myślicie kto sprzedaje konto na allegro z top3? Moja pierwsza myśl Sariel, ale on nie jest w top3 Nebu? Drogo się ceni nie ma co jak za konto na tak młodym uni :D” Bedzie do uwalenia Duzo informacji podane, za duzo

• Gratki obronca dostal ksiezyc, wiec teraz wymiecie uni szybkiego przetopu

• gratulacje, a juz liczenie stosunku flot bylo robione kto pierwszy ten lepszy

• Witam Odebralem za kolege misje stacjonuj pare dni wczesnie sam o to zadbal, tym razem bylo z plusem dla mnie Oczywiscie pozamiatane. Pozdrawiam znajomych i sojusz ADDICTED Dnia 29-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.001 Mały transporter 1.505 Lekki myśliwiec 3.630 _________________________________________ Obrońca Kacper [Pac-Man] ________________________________________________ Mały t…

• Witam Kolege juz wczesniej odwiedzilismy ale zabral wiekszosc pz ze soba , wiec postanowilem odebrac co nieco. skan , minutki , lot. w czasie lotu swiecil sie jak choinka ale wszystko wyszlo elegancko, no i turbo recki pozamiataly tez dosyc szybko Szczegolne pozdrowienia dla nowego sojusznika MORD dla znajomych i sojuszu ADDICTED Dnia 28-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Okręt…

• No ladnie, tez dogladalem tej floty , widocznie lekko za wczesnie falowalem go graty

• Szkoda sojusznika. Graty atakierom. Oj Sudim lamo...

• No wiec tak dzieki Mord za cynk bo juz bylem naprawde zmeczony szukaniem celu. Wiec odpuscilem nawet farmom. Oznaka nie przelogowania sie o 3:00(cynk od tego tzw. kreta) No i lot. Ogolnie nie interesowalem sie az tak tamta okolica dopoki nie rozbijali sond o mnie. Fajnje ze recki zdazyly. Dobicie planety tez spoko wyszlo Dzieki dostawcom taniego a jednak dobrego paliwka! Pozdrawiam ADDICTED

• Poleciales ostro, z takimi zyskami to ciezko Was gonic Gratulcje bo jest czego. obroncy SzO