Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 147.
-
Witam Troche czlowiek rozleniwiony przez swieta, ale jakis locik na szybko sie udalo zrobic Obronca na minutkach , recki poszly , flotka i dofarmy. Niestety wywioslowal wiekszosc zlomu wiec zysk jest taki jaki widac Pozdrawiam znajomych i sojusz ADDICTED Dnia 28-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] ________________________________________________ Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Odbyt [Pac-Man] _______________________…
-
Witam Jak widac po ostatnich wydarzeniach, moj sojusz postanowil stopniowo przekazywac flote na rzecz sojuszu Elite na mnie jeszcze musza reckow dobudowac Cel ponizej podsunal Bake , lot daleki wiec recyklery wyslalem tydzien wczesniej, reszte zlomu zebral sojusznik Sudim - na zdrowie Pozdrawiam sojusz ADDICTED Dnia 25-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] ________________________________________________ Mały transporter 6.000 Lekki myśliwiec 300 Krąż…
-
Szkoda ze obronca specjalnie telepnal flote z 5 gali na 1 ;/ takie floty(male) i reckow braklo ?? Sariel nie zapomniaj o dniu Recka... obroncy kij w oko za postawe w grze powodzenia w realu
-
Browar za duzo browara czy co? Ogolnie moze juz odpuscisz? No chyba ze nastepnym razem ja załaduje pełne recki? Gratki pany
-
o w morde nie wiele mu zostalo gratulacje udanej podstawki atakierowi odbudowy
-
Witam, mialo byc tak pieknie ale wyszlo gorzej niz przewidywalem, cos mi sie pokickalo I farmingi na planete poszly za male prawdopodobnie pomylilem obrony planet zdarza sie xD dobrze ze plusik jest, no I obronca raz kolejny ubity przezemnie Podziekowania dla mojego sojuszu bo gdy dostawcy paliwa zawodza zawsze pojawi sie sojusznik I poratuje Pozdrawiam znajomych I sojusz ADDICTED EDIT: Skoro nie liczymy pushowego zlomowania emriela , to mam TOP 1 solo na pare godzin Dnia 24-03-2016 --:--:-- nas…
-
Dobre A zagladałem dzis do obrońcy czy czasem nie trzeba odwiedzin, jak widac sie spozniłem ;/ Szybkiego przetopu! Ładne STeki ostatnio lecą... Obrońcy powodzenia na Merkur
-
Gdybym wiedzial ze takie cos odwalicie ze zbiorka to bym lecial reckami Ogolnie czekalem az flota wroci z innego celu. Niechcialem leciec samymi lm+kr w ACSie :p No coz gratki za atak i za udane aktywki Nastepnym razem lepiej zapytac o pomoc niz dwa razy gonic reckami
-
Witam Maziaj stracil flote w moim ostatnim ST , zatem postanowilem mu pomoc w odbudowie i uporac sie z flota malutkiej. po puszczeniu reckow pojawily sie aktywki ale na szczescie wszystko sie uspokoilo, na pz zostawilismy 19 reckow mety na odbudowe ale niestety malutka uciekla na urlop Dzieki Maziaj za wspolny lot! Pozdrawiam znajomych i sojusz ADDICTED 1434207631-topblanc.png Następujące floty stoczyły walkę : 2016-03-17 03:59:09 [tr][td][ADDICTED] Sienio 130% | 120% | 130% Mały transporter 3.…
-
ale slabe a juz myslalem ze dzis sie nic nie dzialo gratki , przetopu , odbudowy
-
Sienio [ADDICTED] & Sky_Is_Over [WINTER] vs. Maziaj [L H] ~ 1054.84% Kolejne Najnowsze TOP1 ACS
PostDzieki AmstelL za locik również. W sumie do konca nie bylem swiadom ze z tego to jednak bedzie spory zysk Ciekawe gdzie obrońca posiał dex z moona Obroncy SzO Pozdrawiam!
-
52616655.jpg A juz myslalem ze ktos Malpiszona zezlomował :p