Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 147.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No nie powiem czaiłem sie na tego Pana od dawna ale ze słaby ze mnie obserwator to naprawde juz dobre pare tygodni nie widzialem floty obroncy...chociaz zaglądałem raz na jakis czas. A wczoraj sam dalem sie poniesc promilom Gratulacje ladnego ACSa, oczywiscie szkoda zlomu ale i tak jestescie na plus. Obroncy szczere SzO bo miałem pierwszeństwo floty do sąsiada xD
-
Ladnie zysku zgarnales niektorzy to uciekaja flota odemnie tylko po to by gdzie indziej zasnac bez fs ;p jak patrzylem na mobdeep'a to swiecil jak choinka gratulacje obroncom szo
-
Witam Po ostatniej suszy wkoncu czlowiek cos zlapal Oczywiscie jak zwykle nikogo niema jesli trzeba ACSa, nie sadzilem ze mi deuteru starczy na lot wszystkim wiec czekalem az ktos wkoncu sie odezwie gotowy do lotu. Czas mijal, obronca zapadal w coraz glebszy sen - wiec zaczalem liczyc solo i polecialem. Szkoda ze niemialem wiecej MTkow bo Ci ktorzy znaja obronce to wiedza ze tam sie surka wylewa z kazdej strony. Wiec jak to bywa w tej grze obronca sie loguje przed starciem albo po starciu. Albo …
-
Mieliscie blisko wiec szybciutko podlecieliscie. Z tego co wiem ktos jeszcze lecial :p Komorka: masz racje. Tez mnie to wkurza. Apropo Syrio oddam konto - to byl DWSTR konczyl gre wyszedl z soja. Jego flota poleciala w strone Dradaxa (Clown Fiesta) reszte floty rozbil juz na moonie u Syrio(Dwstr) znajomi z reala. Wszyskie starcia byly na Ogotcha w raportach. Smieszy mnie to...poniewaz nie sadzilem ze mozna to zrobic tak bezczelnie a ja myslalem to ogarniety gracz. Widac bylo tez pare inny push-o…
-
Hahah Sudim jestes zywym przykladem lamera.... Siedziec kolo tylu flot i nie wytrzymac odbioru floty... Gratulacje
-
Witamy Ostatnio taka pustynia...ze trzeba ruszyc cztery litery na bunkry Sojusznik Sudim narzekal ze z nim nie latam, wiec przyjalem zaproszenie na sojuszowy wlot w 1000 plazm Pozdrawiamy znajomych i sojusz ADDICTED Dnia 19-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] ________________________________________________ Mały transporter 14.090 Duży transporter 625 Lekki myśliwiec 45.059 Ciężki myśliwiec 23 Krążownik 10.125 Okręt wojenny 2.080 Sonda szpiegowska 6…
-
Dzieki Kanade za zwrocenie sie do mnie. Dobry lot w doborowym towarzystwie zawsze mile widziany Obronca wyczarował z kija 2600 recy. Bo jak twierdzi , na odbudowe cos musi miec. Calkiem daleko mu sie nie spadło w topce co by mu sie nalezala ta surke za spanie bez fs. Wstydź sie! No i te aktywki, dziwne ale dosyc czesto niestety spotykane. Pozdrawiam
-
Witam Ci ktorzy zostawili swoje floty dzis bez fs, musicie mi wybaczyc bo bylem zajety, a jak wiadomo co za duzo to niezdrowo Złom zebrany bez chyba 65 sztuk reca. Niestety nie przebilem sie przed GŚ wiec i dofarmu nie było Od obrońcy: Przepraszam sojusz za sytuacje tak się kończy gra na Telefonie jak nie ma się go gdzieś podładować. Pozdrawiam znajomych i sojusz ADDICTED [ciach] Dnia 09-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] __________________________…
-
Zebrało to polecialem :p Gratulacje ST Gratulacje udanego szybkiego wrzutu surki w stocznie. Na nowe recki i tak zarobiłes Dnia 07-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] ________________________________________________ Mały transporter 14.183 Lekki myśliwiec 30.871 Krążownik 6.731 Okręt wojenny 2.181 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca kochan [CJTR] ________________________________________________ Recykler 1.557 __________…
-
Witam w sumie na szybko ciosane wczoraj Kuń dzis Kucyk jutro...:D Mialo byc duzo lepiej ale obronca wioslowal..:( Zatankowane deczko jest Jedno zyczonko sie trafilo nawet Pozdro dla znajomych i sojuszu ADDICTED Dnia 03-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] ________________________________________________ Pancernik 4.187 _________________________________________ Obrońca Zohan [PonyClub] ________________________________________________ Mały transporter …
-
Dnia 02-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] ________________________________________________ Mały transporter 8.727 Duży transporter 842 Pancernik 4.075 _________________________________________ Obrońca raelle [KONIE] ________________________________________________ Mały transporter 29 Duży transporter 784 Lekki myśliwiec 618 Ciężki myśliwiec 102 Krążownik 969 Okręt wojenny 253 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 850 Sonda szpiegowska 327 Pancernik 73 …
-
marek1 & Svetlana_na_dropsach vs. vigo [LoG] & ReDDeviL [LoG] & senwiatraka [CJTR] 3990 % OBRONA
PostKolejny złom do odsyłki :o Jesli tak bardzo chca byc w ST wystarczy nie robic fs...
-
No ładnie. Odkad zauwazylem- chcialem dopasc . Pilnowal sie jako tako Wczoraj odpuscilem w ogole ze skanami. Ale patrze co sie dzieje na uni. A tam złom :o Mam taka propozycje jak juz skanuje to moze zlituj sie i zostaw flotke. Nizeli dzien pozniej pasc z ręki wroga Przetopu I oczywiscie SzO