Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 101.
-
Dnia 04-07-2019 20:12:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor glowa [O_L] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca vonblaskowitz [W-S] ________________________________________________ Duży transporter 81.050 Statek kolonizacyjny 52 Recykler 374 Sonda szpiegowska 1.377.353 Gwiazda Śmierci 5 _________________________________________ Po bitwie... Agresor glowa [O_L] ______________________________________________…
-
Top1 Acs/Top1 Acs.ogame.plx2: Zuy sen [B-S] & Rolnik Szuka Zony [B-S] & Triss [B-S] & Zapalskyy [WETERAN] & Zyla [WETERAN] vs. janki69 ANTY-PiS [A F] ~ 999625.62%
glowa1 - - Starcia Yildun
PostGraty się należą, procent zacny, sojusznik się odbuduje, pewnie,, [ciach] Super Moderator Ruda:pseudocenzura z prowokacją
-
Top2-Acs: Rolnik Szuka Zony [B-S] & DOBERMAN [B-S] & Zuy sen [B-S] & Emperor Deuterium [B-S] & Zola [B-S] vs VIGO [A F] - 256123.36%
glowa1 - - Starcia Yildun
PostGratulacje atakierom. Vigo teraz trzeba stateczki spawać. Z doku pewnie coś odzyskasz. Nie rezygnuj.
-
Graty wlotu. Obrońca nie pilował to zapłacił. Co do bana też go dostałem i w tej akcji nie brałem udziału. Bana mam za handel ze słabszym graczem. Przelicznik 1:2,5 metal za dex. Mi tu śmierdzi czym innym ale bs mają swoje zdanie. Ktoś chciał nas wyłączyć na jakiś czas. Ale ja tego tak nie zostawię. SGO musi się tłumaczyć.