Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-109 z 109.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
★★★★★★★★★★★★★★★★★BOOOOOOOM★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ dzisiaj z racji ze miałem ochotę obejrzeć niemieckie kino postanowiłem odwiedzić kolegę , który jakoś mi się kojarzy z Niemcami szczególnie ze od dłuższego czasu jakoś nie wiedziałem co u niego słychać nawyki jak widać nie zmienił , leciały jeszcze 2 dofarmy ale kolega lognął się 3 min przed dolotem wiec wycolalem je , zlom jakos tak wyszlo ze w 2 slotach zebrałem. Niestety zabrakło nieco ponad 130 reckow które Hans już zdązyl wywiosłować dzięki temu…
-
odwiedziny sąsiada ... Dnia 12-12-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca skrzynior ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.648 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 11 Okręt wojenny 621 Bombowiec 30 Niszczyciel 70 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 307 _________________________________________ Po bitwie... Agresor EL_Diablo [Amigos] ______…
-
☆☆☆Boooooooom ☆☆☆ Chyba udało mi się trafić kolegę zaraz jak tylko się odbudował ▪ show must go on ▪ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Dnia 14-11-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Duży transporter 666 Lekki myśliwiec 15.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Keblex [SPZ] ________________________________________________ Mały transporter 170 Duży transporter 391 Lekki myśliwiec 820 Krążownik …
-
Boooooooooooooooooooooooooooooooom nie pilnowane , trafione zatopine ... Dnia 13-11-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 25.000 Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca Keblex [SPZ] ________________________________________________ Mały transporter 497 Duży transporter 1.142 Lekki myśliwiec 2.393 Krążownik 1.991 Okręt wojenny 284 Recykler 989 Sonda s…
-
Booooooooooooooooooooooooooooooooom Dnia 28-06-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Recykler 2 Pancernik 14.235 Duży transporter 1 _________________________________________ Obrońca skrzynior ________________________________________________ Duży transporter 96 Lekki myśliwiec 2.107 Krążownik 13 Okręt wojenny 714 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 81 Sonda szpiegowska 129 Bombowiec 83 Satelita s…