Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 109.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
☆☆☆Booom☆☆☆ ...dawno , dawno temu w odległej galaktyce była sobie flota Pozdrawiam wszystkich zwiedzających:) Dnia 28-03-2018 02:47:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Duży transporter 1.500 Lekki myśliwiec 6.666 Pancernik 6.666 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Harkonnen [MG-PA] ________________________________________________ Mały transporter 1.320 Duży transporter 1.314 Lekki…
-
gratulacje panowie takie sympatyczne bunkierki znajdujecie :), obrońca ostatnio ma naprawdę ciężko z nami Pepacowi życzę dalszej produkcji bunkierkow bo naprawdę warto
-
☆☆☆Booom☆☆☆ Nic dodać nic ująć:) Na obrońcę leciałem już parę razy zawsze parę minut przed dolotem albo parę min po starcie na swoje szczęście sie logował:) Dzisiaj niestety mu już się nie udało:) Pozdrawiam oczywiscie Amigosow i odwiedzających Dnia 24-03-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.666 Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca Kaglian Sagle [aSPZ] ______________…
-
- ☆☆☆boooom☆☆☆☆☆☆boooom☆☆☆ Zapomniana flota pozostawiona na księżycu... skan...lot....efekt.... Amigos!!!! Pozdrawiam wszystkich odwiedzających Dnia 15-03-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Duży transporter 5.000 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca maresco [SPZ] ________________________________________________ Mały transporter 521 Duży transporter 5.443 Lekki myśliwiec 5.848 Ciężk…
-
Cytat od Piranoss: „a no przez tyle czasu rozbudował na pewno tyle ze jak przejął konto a ja strącałem siebie to robiłem go solo z mniejszym zyskiem bo pc odbudowywałem . jedna okazję miałem zdjąć tą flotę w 7g ale niestety coś znalazłem małego telep zablokowałem i jak posłałem statki okazało się ze flota stałą bez opieki w/w gali jak się ogarnąłem było już za późno taka to gra ” oj tam oj tam nie przypominam sobie by kiedykolwiek Ci się udało:) ze mna jedyne co Ci się udało kiedyś to ściągnąć m…
-
$$$Boooooooom$$$ perypetie tego starcia były dosyć zabawne z rana poleciał skan do kolegi , czytam raporty na przemian z raportami w pracy , jest trochę flotki u kolegi chwile się zastanawiałem po czym szybki wgląd na wszystkie planetki .... czysto :)...telepek i ruszam .W międzyczasie kolega z sojuszu lognął się wiec zaproponowałem dołączenie wspólnie do odwiedzin , niestety a może i stety kolega RBA zalogował się jakoś 30 min przed wlotem , może i dobrze gdyż troszeczkę ryzykowałem lecąc na 10…
-
Nowe odwiedziny u kolegi Nr 2 . Tym razem niewypuszczony fs na noc , w między czasie jakieś dolotki z drobnicami doleciały Jak to RBA powiedział w poprzednim wątku : to się właśnie moje życzenie sprawdziło % idealnie pokryl sie z data koronacji Stefana Batorego Na króla Polski Dodam jeszcze ze obranca przyjal porazke na sucho zasmial sie I pozdrowil za co szacun Dnia 02-02-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Pan…
-
lot trochę daleko do kolegi ale liczy sie efekt Dnia 31-01-2018 10:03:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Myrton Grunwald [S D] ________________________________________________ Mały transporter 174 Duży transporter 136 Lekki myśliwiec 908 Ciężki myśliwiec 54 Krążownik 24 Okręt wojenny 238 Recykler 1 Sonda szpiegowska 155 Niszczyciel 1 Gwiazda Śmier…
-
dobitka po odrodzeniu floty skoro wujek postanowił definitywnie zakończyć swoja przygodę z ogejem postanowiłem dokończyć zerowanie jego floty Wszystkiego Najlepszego w Realu . Dnia 25-12-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 193.215 Ciężki myśliwiec 652 Krążownik 50.000 Bombowiec 2.283 Pancernik 47.921 _________________________________________ Obrońca wujek _________________________________________…
-
niepilnowane trafione nr.4 przez 3 dni skanowałem kolegę , dostał parę ostrzeżeń na pw w dalszym ciągu niczego sie nie nauczył dzisiaj odwiedziny nawet nie dla zysku tylko zasady Dnia 25-12-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca skrzynior ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.225 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 3 Okręt woje…
-
Graty konkretnej akcji szkoda trochę ze na garym ale przynajmniej coś się dzieje przegranemu szybkiej odbudowy przy jego eko to w mig się odbuduje szo i Wesołych Świat
-
★★★★★★★★★★★★★★★★★BOOOOOOOM★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ nie tylko dzisiaj znamkowi dopisało szczecie , śmialiśmy się na pw ze dzisiaj dzień SPZ spakowanych w reckach ... obrońca zalogował się pare min. po starciu przegrana przyjął z podniesionym czołem , szybko się odbuduje i obiecał rewanż ,trzymam go za słowo do następnego Dnia 21-12-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 20.000 __________________________________…