Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 109.

• Jedno z ostatnich ,,takich'' starć przed fuzją procent znikomy ale zawsze to ST. Dnia 14-10-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 15.000 _________________________________________ Obrońca LOTUS [SPZ] ________________________________________________ Duży transporter 2.829 Statek kolonizacyjny 2 Sonda szpiegowska 11 _________________________________________ Po bitwie... Agresor EL_Diablo [Amigos] ____…

• brawo twój procent cieszy oczy zwłaszcza że zrobiony na ernim ktory nie jednokrotnie pokazał że kulturę ma gdzieś jeszcze raz graty utarcia nosa

• gratulacje pierwszy raz po właściwej stronie Obrońcy powodzenia już chyba gdzie indziej

• gratulacje dla Ciebie a dla Garego szybkiej odbudowy

• a więc zgłaszam: 1.gremlinek za top 2.zly boobr za mega wsparcie i mega ilość czerwonych 3.ja ( A bo mi się należy:) ) 4.looke bo głupio by było nie uwzględnić go w wyborach 5.Azrael bo jako jeden z niewielu trzeźwo i logicznie myśli:)

• dziękuję za zaproszenie Miło jest dołożyć mała choć wciąż cegiełkę w takie starcie

• Gratulacje , czytajac odpowiedzi do tego watku wyglada na ze to wszyscy sie wybierali , ja tez musze przyznac obserwowalem sobie ten bunkierek lecz do lotu tak jakos czasu brakowalo pokonanemu szybkiej odbudowy oczywiscie bunkierka :D.

• no i brawo spektakularnego starcia dzisiaj same mt nastepnym razem poprosimy dla efektu wow same sondy pokonanemu szo

• ☆☆☆Booom☆☆☆ Z serii skan->lot->boom Pozdrawiam wszystkich zwiedzających Dnia 28-08-2018 ******* następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Mały transporter 38.774 Lekki myśliwiec 74.585 Krążownik 64.047 Pancernik 13.241 _________________________________________ Obrońca Gary [SPZ] ________________________________________________ Mały transporter 5.400 Duży transporter 21.447 Lekki myśliwiec 2.436 Ciężki myśliwiec 39 Krążowni…

• ☆☆☆Boooom ☆☆☆ Minutki na moonie, skan atak rezultat Po akcji obrońca się zalogowal parę kilo złomu wywiosłował , ślicznie pogratulował , to do następnego Pozdrawiam wszystkich zwiedzających Dnia 27-06-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca JotAeN [aSPZ] ________________________________________________ Mały transporter 1.858 Duży transporter 78 Lekki…

• gratulacje dobry moment wyczailes Przegranemu szo , choć i tak nawet po takiej niewielkiej stracie teraz pewnie będzie jeszcze częściej wchodził:(

• ☆☆☆booom☆☆☆ W sumie znowu złapany na błędzie, tym razem z planety na planetę z misją,,transportuj ":) nie Bede się rozpisywał dlaczego chyba każdy wie a i też super satysfakcji niemam z tego powodu , może już czas by kolega zapoznał się z poradnikiem bezpiecznych fs , choć mam nadzieję ze mu się tylko ,,przeklikalo'' Pozdrawiam najlepszy sojusz na jakim kiedykolwiek grałem Amigos , znajomych i tych którzy chcą być pozdrowieni Dnia 12-06-2018 04:16:44 następujące floty spotkały się w walce: Agres…

• Zmiana parametrów uni

El_Diablo - - DiD Betelgeuse

Jak dla mnie bomba , oczywiście tez tak uważam.

• Kristtek od dawna o nim nie słyszlem jeśli sie nie myle to na merkurze coś podobnego wydziwiał gratulacje starcia a obrońcy klikniecia w astro od czasu do czasu

• nr. 5 (chyba) Złapane na fali wlot 3 sec po lądowaniu .... Jaki morał z tego ? chyba większość zna odpowiedź Bobro ponownie dzięki za sondę i za czerwone .... pozdrawiam wszystkich zwiedzających Dnia 20-04-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 25.000 Pancernik 35.000 _________________________________________ Agresor zly boobr [Amigos] ________________________________________________ Sonda szpiegows…

• dzięki za pozdrowienia , przetapiaj

• spoko zysk całkiem całkiem:) polecam się na przyszłość ale to już wiesz :p Brawo Ty .... I my Cukierkowemu cukierka na pocieszenie

• Boooom następny odebrany fs , to juz chyba nr. 3 bobro gdyby nie mega sonda niewiem co by było ..... pozdrawiam wszystkich zwiedzających ... Amigos . Dnia 10-04-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 35.000 _________________________________________ Agresor zly boobr [Amigos] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca maresco [SPZ]…

• ☆☆☆boom☆☆☆ Lekko ponad próg, pepac to nas pewnie ostatnio przestał lubić, jak zaczęliśmy odbierać za niego fs no cóż... akurat potrzebowałem troszkę dexu a że miał skorzystałem, pozdrawiam wszystkich zwiedzających Amigos Dnia 08-04-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca pepac ________________________________________________ Du…

• No I brawo Ladnie przytuliles tej surki po nim , kilka dni wczesniej obserwowalem sobie tego przemieszczajacego cukierka nawet polecialem do niego . Ale Okazalo sie ze cukierek ma wiecej farta niz rozumu jeszcze raz graty odebrania fsa :)))