Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 109.

• no no ładnych % na nim nabiłeś i zysk całkiem całkiem gratulacje i przetapiaj a obrońcy lizaczek na osłode

• ☆☆☆Booom☆☆☆ Z pozdrowieniami dla Amigosow Klasyk złapany na fali Dnia 24-11-2018 18:05:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Krążownik 66.883 Niszczyciel 12.001 Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca manfred666 ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Duży transporter 2.500 Lekki myśliwiec 16.336 Ciężki myśliwiec 111 Krążownik 81 Okręt wojenny 968 Statek kol…

• gratulacje dobrze wyliczona obrona to wszystko przez ten dzien jakis taki pechowy byl Atakierowi szybkiej dobudowy statkow i poprawki nastepnym razem

• ☆Boom☆ Obronca pozostawial takie oto zabawki na kulce szkoda ze nie spadly gwiazdki prawie cala flota byla na fs-ach wiec zlapalem tyle co mialem i polecialem a efekty ponizej Lot z dedykacja dla Ramzesa i pozostalych łobuzów z Amigos Ps. Dzieki raz jeszcze za recki . Dnia 14-11-2018 19:55:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Krążownik 53.379 _________________________________________ Obrońca Kalli [Korona] ________…

• Gratulacje ładnie przytuliłeś i nic mi nie zostawiłeś o ty niedobry a taką piękna akcje na niego sobie uknułem no cóż kto pierwszy ten lepszy obrońcy

• mocne bęcki zafundowaliście panowie mojemu koledze z sojuszu jeśli do obrony by doszło nie było by tak kolorowo mimo to gratulacje za udany , bardzo dobrze dopracowany ale trochę brudny atak cieszę się ze choć trochę złomu oddzyskaliśmy zawsze to coś na start Ramziemu życzę błyskawicznej odbudowy i niech stocznie pracują pełną parą po tym starciu straciłem apetyt na czekoladowy deser i wieczorne tyskie pokuszę się też o pewien cytat "Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc. Niech płonie starość tuż…

• brawo my Dzięki jeszcze raz za owocny lot Polecam się na przyszlość bo celow jest co niemiara pokonamu Szo i szybszego odbierania fs bo brak akty byl jeszcze przez pare h.

• Po wczorajszej lekkiej wtopie pora się odkuć parę minut po starcie miałem pewne obawy co do aktywności obrońcy przeskanowałem jeszcze raz na szczęście u niego to tylko drobnica wracała z kilkoma K mety i dexu AMIGOS !!! Dnia 06-11-2018 ***** następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Okręt wojenny 5.337 Niszczyciel 1.000 _________________________________________ Obrońca Commodore Pegasus ____________…

• Lot może nie dla zysku bo jego brak jak widać z przyzwyczajenia zawsze z takiego bunkierka była masa złomu niestety stare nawyki mnie zgubiły tym razem + jest taki że trochę czerwonych punkcików zdobyłem. Dnia 05-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Eclair ________________________________________________ Mały transporter …

• gratulacje szkoda ze na sojuszniku , Ciro odpoczywaj , dobuduj latajki i odbierz co zabral

• Skoro kolega nie raczyl odebrac fs , zrobiles to za niego Pokonanemu

• ☆☆☆Booom☆☆☆ Po ostatnim razie jak koledze sprezentowalem kulke postanowilem sprawdzic co za lakocie tam trzyma moze procent nie powala ale zawsze to cos szkoda ze obronca nawet nie raczyl odpisac na pw Pozdrawiam Amigosow , Buddy oraz tych co chca byc pozdrowieni Dnia 04-11-2018 ******* następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca sosen83 _____________________…

• gratulacje ,,z braku laku '' cos tam jednak przygarnąłeś przetapiaj wiadomo na co obroncy Szo.

• obrońca został wychwycony na fali na powrotce z misji transportuj trochę błędnie zalozylem ze z wczesniejszych transporterow ktore wracaly cos wiecej bedzie by na dexie wyjsc na + , mimo wszystko wyszedl calkiem znosny % Pozdrawiam Amigosów , Buddy oraz wszystkich zwiedzających Dnia 28-10-2018 **** następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.323 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obroń…

• bobro , vir brawo bardzo ladnie to wyszlo w ten jesienny poranek bilans spoko zatem latajcie dalej i siejcie postrach na całej uni Obrońcy Szo

• no i brawo kuj żelazo póki gorące pięknie wysmażony stek obrońcy życzę by wkrótce zainwestował w latajki.

• To już przegięcie z mojej strony tyle surowców nie mogło stać tak na poważnie nie pilnowane ktoś musiał się w końcu nią zaopiekować wklejam zatem ku przestrodze nr 7. (Chyba ...) Dnia 18-10-2018 11:51:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 7.500 Pancernik 2.500 _________________________________________ Obrońca maresco [SPZ] ________________________________________________ Mały …

• Nieco ponad próg poskanowałem coś z nudów i ku zdziwieniu u mojego ulubieńca znalazłem takie o to łakocie tak swoją drogą zastanawiam się kto wklei ostatniego STeka na Uni , koniec już bliski... rolleyes.gif Dnia 18-10-2018 09:54:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 8.000 _________________________________________ Obrońca erni85 ________________________________________________ …

• Gratulacje , polowałem na niego od jakiegoś czasu na falandze nie jednokrotnie wyłapałem mu powrotki ale niepotrzebnie czekałem na coś większego zysk wyszedł całkiem całkiem taka ilość zawsze sie przyda. Pokonanemu SZO.

• Tak dla fanu Dnia 17-10-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Bombowiec 3.628 Niszczyciel 11.979 _________________________________________ Obrońca ostry ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1 Okręt wojenny 1 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 3 Sonda szpiegowska 1 Bombowiec 1 Satelita słoneczny 1 Pancernik 1 Wyrzutnia rak…