Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 109.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ramzes to starcie dedykujemy Tobie taki tam zabawny lot , obrońca bardzo chojnie nas ugościł za co dzięki od MnichBuntownik :Z podziękowaniami za miejsce przy pańskim stole POZDRO AMIGOS a teraz Dnia 15-01-2019 12:36:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EL_Diablo [Amigos] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Agresor MnichBuntownik [Amigos] ________________________________________________ K…
-
Brawo my starcie wyszlo pierwsza klasa , dość długo czekalem z moim wpisem a zrobiłem to celowo , nie warto tutaj odnosić się do opinii dotyczących Pushów , nie czystych zagrań ict. To nie jest temat przewodni tego forum mało mnie interesuje co myślicie o naszym nowym Amigosie my nie oceniamy ludzi na podstawie opinii dla nas liczą się fakty i to jak grasz i jakim jesteś człowiekiem. Wszyscy znajomi z sojuszu i w buddy wiedzą że zawsze mogą liczyć na moją pomoc a ja na nich Faktem jest że % wysz…
-
gratulacje starcia procent wykreciliscie niesamowity szkoda ze na Gremlinku ale coz taki urok gry Atakierom udanego wydawania surki a Tobie Szo choc przy twoim eko odbudowa jest super szybka
-
Historia w stylu stało już nie stoi Perypetie tego starcia były dość zabawne , obrońca obserwowany był od momentu zdjęcia urlopu wcześniej tylko pobieżne obserwacje jego nawyków , w sumie klamka zapadła , najbardziej się obawiałem gęsi które obrońca tam wcześniej trzymał na bo przez to wychodził remis ,a i tak wyszedł , przed północą poszedł skan jest flota brak gęsi więc lecimy , chwilę się zastanawialiśmy czy od razu wysłać floty czy dopiero po północy jak się później okazało cały złom byłby w…