no po prostu nie mogę sobie odpuścić takiej okazji by pogratulować lodzikowi tak pięknego walnięcia w ścianę brakowało tylko okrzyku za barego w chwili wlotu Lodzik gratulacje piękna robota
no cóż tu można powiedzieć nowy rok zaczął się trochę nie tak jak bym chciał flota wracała a ja zapomniałem o tym szkoda że tak mało podebrałem z PZ no i tak jak lodzik chciał jest coś w nowym roku na ścianę
po prostu cudo bary nie powtarzalny i jedyny taki cudak w galaktyce na spawa latawców i zaraz ktoś mu to popsuje no to teraz tylko patrzeć jak odbudowa ruszy z kopyta gratki dla atakujących a obrońcy czasu by miał na ataki bo nową flotę z czegoś trzeba na spawać
kurde to na pewno zaplanowane podliczał i nie chciał zamykać pierwszej dziesiątki to zostawił trochę komarów na podpuchę Xedris gratki pomysłu i wykonania a i gratki dla atakującego
no to jest jakiś mały znaczek na ścianie udało mi się coś jednak tam zaznaczyć gratki szkoda ze jednak udało się coś znaleźć i to własnie u mnie ale nigdy nie był ze mnie jakiś szczególny lotnik wiec to było pewne ze stracę te stateczki co postanowiłem wybudować w przypływie chwili ale buduj buduj stateczki możne znów uda się je popsuci
prepend ale żeś namieszał tym wystawieniem swojej floty by wskoczyć na stołek lidera teraz ciekawe jaka będzie reakcja poprzedniego lidera gratki dla obrońców za pomysł i wykonanie sz/o dla atakujących