Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 194.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 25-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kubus Puchatek [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 17.500 Lekki myśliwiec 5.000 Okręt wojenny 2.000 _________________________________________ Obrońca Sougly ________________________________________________ Mały transporter 720 Duży transporter 678 Lekki myśliwiec 1.352 Ciężki myśliwiec 229 Krążownik 1 Okręt wojenny 3 Recykler 40 Sonda szpiegowska 798 Bombowiec 1 Satelita słoneczny 55 Niszczyc…
-
Dnia 25-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponury88 [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 16.893 Okręt wojenny 4.091 Pancernik 4.661 Lekki myśliwiec 21.379 Krążownik 7.071 _________________________________________ Obrońca wopista [DLR] ________________________________________________ Duży transporter 69 Lekki myśliwiec 8.000 Krążownik 100 Recykler 21 Sonda szpiegowska 20 Satelita słoneczny 125 Niszczyciel 100 Pancernik 150 Wyrzut…
-
I mi się trafiło na tym pustkowiu małe co nie co mimo zapalonych lampek, które pod koniec zgasły Pozdro dla nowego soja i buddy @MaDz_ szkoda, że poleciałem sam Obrońca na wieczne odpoczywanie pewnie poszedł ale jakby postanowił wrócić to Dnia 18-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponury88 [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 23.832 Lekki myśliwiec 11.708 Ciężki myśliwiec 347 Pancernik 3.700 Okręt wojenny 4.131 Krążownik 4.860 _…
-
Podziękowania szczególnie dla MaDz gdyby nie ona tego starcia by nie było jak zwykle znalazła, cierpliwie poczekała, zaprosiła, mimo że za mną chyba nie przepada. Ja tylko Pozdro dla soja i niedobitków co zostały w buddy, Wuja a zresztą dla wszystkich kto jeszcze gra Złom cały nasz. A zysk był 2 s też nasz. Spodziewałem się kontry, pełne skupienie, zamknięcie wszystkich niepotrzebnych rzeczy w systemie to i tak zanim odświeżyło mi stronę było już po kontrze na 1 fale wiec coś tam zostało z tego…
-
bERN [RETRO] & Evrine [RETRO] & Heptun [RETRO] vs. empe [WSNR] - 4 167,45% + bERN [RETRO] vs. empe [WSNR] - 459,49%
Ponury88 - - Starcia Wezn
PostGratki panowie tylko niech już nikt nie marudzi że pasterka, wigilia, pies czy kot do niego gadał . SzO
-
empe [WSNR] & Badi [WSNR] & KotPali [WSNR] vs. Lordzik [MIDAS] 5598.26%
Ponury88 - - Starcia Wezn
PostPadło to padło . Stres ma racje jak nie masz jak ogarnąć jest u. Graty:) Lordzik najszczersze nachlej się, nażryj jak na świeta przystało i wracaj do gry musisz odebrać co Twoje Krążki i mięso szybko sie tłucze dasz rade