Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 194.
-
Dnia 29-05-2018 13:17:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponury [NEMESIS] ________________________________________________ Mały transporter 300 Okręt wojenny 44 Krążownik 260 Sonda szpiegowska 400 _________________________________________ Obrońca GiZZaR [POKS] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 6 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 114 Recykler 7 Wyrzutnia rakiet 266 Lekkie działo laserowe 181 Ciężkie działo laserowe …
-
MY Pozdro sojusz Dnia 17-05-2018 20:48:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponury [UNKNOWN] ________________________________________________ Krążownik 55 _________________________________________ Agresor MaDz [UNKNOWN] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 140 _________________________________________ Obrońca Alcybiades [T-S] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 11 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 3 Ok…
-
Takie mało co nieco wena trochę wróciła Pozdro dla sojka Dnia 17-05-2018 19:36:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponury [UNKNOWN] ________________________________________________ Krążownik 86 _________________________________________ Obrońca Reco-Sweeper ________________________________________________ Mały transporter 14 Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 72 Krążownik 15 Recykler 19 Sonda szpiegowska 75 Satelita słoneczny 5 Wyrzutnia rakiet 23 Lekkie działo laserowe 8 ________…
-
gratki To jest dopiero fs z którego flota nawet nie wraca Moje satki a sojusznikowi SzO
-
Pozdro sojusz Recków zbrakło ale już sie poprawiłem aaaa no i debiut na tym uni Dnia 12-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponury [UNKNOWN] ________________________________________________ Mały transporter 15 Ciężki myśliwiec 12 Krążownik 9 _________________________________________ Obrońca killing skills ________________________________________________ Mały transporter 3 Krążownik 8 Sonda szpiegowska 4 Satelita słoneczny 3 Wyrzutnia rakiet 4 Lekkie działo laserowe …
-
Majówka jednak służy ładny zysk. Gratki.
-
BUNKIER Pozdro RETRO Dnia 22-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponurek [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 846 Krążownik 634 Okręt wojenny 505 Pancernik 120 Sonda szpiegowska 3.400 _________________________________________ Obrońca President Amos ________________________________________________ Mały transporter 155 Duży transporter 80 Lekki myśliwiec 366 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 209 Recykler 3 Sonda szpiegowska 46 Bombowiec…
-
A takie małe sojuszowe Pozdro Retro Dnia 18-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaDz [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Krążownik 317 Okręt wojenny 57 _________________________________________ Agresor Iron Mike [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 319 Okręt wojenny 110 Pancernik 66 Mały transporter 337 Lekki myśliwiec 966 _________________________________________ Agresor Ponurek [RETRO] __________…
-
Cytat od syndek: „Cytat od Ponury88: „Dzieki MaDz za lot @syndek @sofiofil co wam nie leży w naszym starciu ?? Tylko darujcie sobie "bo leciałeś z MaDz" jak nie macie sensownych argumentów to wara od naszych ST i sio na swoje. Ty Sofi nie latasz ale Syndek w razie co zapraszam na moona jak Cie boli... chociaż nie wiem co... ” NiE bEnDzIeSz Mi MóWiĆ jAk MaM rZyĆ nie no zartuje graty szo ” Dzięki za gratki NiE bEnDe Ci MóWiĆ jAk MaSz rZyĆ. rZyj u siebie jak chcesz a tu jak wpadasz to albo z kultur…
-
Dobra doczepka nie jest zła Przetapiajcie
-
Walek znalazł ja sie doczepiłem Pozdro dla Retro Obrońcy SzO, miała być podstawka tzn. wiecej złomu dla nas ale chyba coś nie bardzo wyszło Dnia 08-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor walek [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 151 Okręt wojenny 6 Pancernik 20 Duży transporter 30 _________________________________________ Agresor Ponurek [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 363 Okręt wojenny 32 Pancern…