Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 194.
-
Po wczorajszym dzwonku na antyobronie troche floty zabrakło. Widziałem, że bedzie wiosłował. Jednak tych recków było dużo... potem wiecej... ale jest % , jest fun, i jest zysk Pozdrawiam Dnia 06-12-2018 17:24:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponurek [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 5.464 Lekki myśliwiec 2.402 Okręt wojenny 285 Pancernik 6 Krążownik 1.552 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Constable Kum…
-
Bunkierek Pozdro Dnia 03-12-2018 05:02:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponurek [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 2.977 Lekki myśliwiec 5.857 Okręt wojenny 365 Krążownik 1.396 _________________________________________ Obrońca Nordhus [PPL] ________________________________________________ Mały transporter 80 Duży transporter 81 Lekki myśliwiec 737 Krążownik 382 Recykler 63 Sonda szpiegowska 23 Satelita słoneczny 1.019 Niszczyciel 26 Pance…
-
Fajne takie prawie jak 300 tylko na cyferkach SzO obu stronom
-
Nadziani jak dziewica na pal Gratki pięknej obrony SzO nadzianym
-
Cytat od whyre: „niestety nie top 1 ale mateuszek nie chce się pochwalić akcją z ściągnięciem moona i wydać swojej gs'ówki, ale gratuluje starcia ” Tylko jedne gąski widziałem. Dzięki już wiem czyje
-
Dzięki Iron za locik Iron znalazł i polecieliśmy z lekkim poślizgiem Locik długi sporo akt się pojawiło. Obrońca zalogował po fakcie coś wywiosłował. Końcówke mety ktoś zajumał niech ma na pancerzyk. Obrońcy SzO Pozdrawiam sojusz i znajomych Iron pewnie też ale nie pytałem Dnia 19-11-2018 11:39:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mroczny [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.352 Mały transporter 306 Krążownik 56 Okręt wojenny 504 Pancernik 197…
-
Stało i wyparowało Pozdrawiam znajomych Dnia 18-11-2018 09:36:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mroczny [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 451 Okręt wojenny 299 Pancernik 195 _________________________________________ Obrońca rosolov [NuN] ________________________________________________ Mały transporter 712 Duży transporter 51 Lekki myśliwiec 1.288 Krążownik 449 Okręt wojenny 20 Recykler 96 Sonda szpiegowska 24 Pancernik 4 _______________________…
-
Dziwny lot, dużo akt ale weszło Obrońcy mimo lamentu na pw SzO troche złomu zebrał Ja zebrałem tyle ile miałem wolnych recy wiec zysk jaki jest mnie cieszy Pozdrawiam znajomych, sojusz, były sojusz Ktoś wie czemu nick mi sie SAM zmienia pod moją nieobecność ??????????????????????? Agresor Mroczny [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 850 Mały transporter 779 Okręt wojenny 251 Pancernik 195 Krążownik 402 Sonda szpiegowska 2 _____________________________________…
-
Jakieś takie małe trzycyfrowe Szkoda, że całego złomu nie udało się zebrać ale i tak dobrze wyszło. Dzieki Iron za pomoc Obrońcy szo na kogoś latać przecież trzeba Pozdro dla całego sojuszu latajcie spawajcie i złomujcie jak najwiecej Dnia 11-11-2018 12:57:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponurek [BezNazwy] ________________________________________________ Mały transporter 405 Lekki myśliwiec 202 Okręt wojenny 89 Pancernik 56 Krążownik 315 Sonda szpiegowska 1 __________________…
-
Dzięki za pomoc Pekin Złom prawie cały nasz bez paru recy MNS chyba zasną Pozdrawiam sojusz rośnijcie wielcy Dnia 03-11-2018 19:26:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mroczny [BezNazwy] ________________________________________________ Mały transporter 154 Duży transporter 70 Lekki myśliwiec 240 Krążownik 117 Okręt wojenny 38 Pancernik 20 _________________________________________ Agresor MaDz [BezNazwy] ________________________________________________ Krążownik 101 _______________…
-
Dzięki MaDz i Prowo za lot Miałem lecieć z dziołchą ale coś jej sie przyspało Złom cały nasz Obrońcy SzO w końcu na kogoś latać trzeba Co do mojego nicku bez komentarza ( sam sie zmienił ) wstyd mi pod nim latać ale 6 dni musze jeszcze przecierpieć Pozdro dla sojka Prowokator : Pozdrawiam WSNR i Znajomych Dnia 03-11-2018 07:59:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Prowokator [WSNR] ________________________________________________ Mały transporter 147 Okręt wojenny 38 ______________…