Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 194.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Szara Wilczyca: „Wlot, wlotem... szybki, łatwy i graty za to, Budyniowi szybkiej odbudowy, i pozdrowienia od Ktosiaczka A Ty AGRESORZE, awatar masz [ciach] ile razy na niego popatrzę, humor mi się wyostrza... :))) SUPER! ” To nie awatar tylko samoxebka Gratki wlotu By nie było że tylko obrażam czy jestem jakimś tam "penisem" czy jakoś tak to zwał ale penis to normalne słowo więc nie powinno być problemu
-
Stało i wyparowało Pozdrawiam Dnia 19-12-2018 10:49:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponurek [RETRO] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.956 Pancernik 1.435 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Vice Hercules ________________________________________________ Mały transporter 1.001 Duży transporter 301 Lekki myśliwiec 1.510 Ciężki myśliwiec 25 Krążownik 191 Okręt wojenny 625 Recykler 2.793 Sonda szpiegowska 97 Niszczyc…
-
Dawno nas razem tu nie było Dobrze MaDz, że wróciłaś do żywych Pozdrawiam i jedziemy dalej SzO raczej nie bedzie... to powodzenia Miracle w realu. Ktoś podwędził kilka recków na zdrówko Dnia 16-12-2018 14:38:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponurek [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 6.428 Lekki myśliwiec 13.910 Okręt wojenny 1.793 Pancernik 692 Krążownik 3.163 _________________________________________ Agresor MaDz [LHiP] _________________…
-
Na odbudowe wywiosłował Pozdro Dnia 15-12-2018 04:55:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponurek [RETRO] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.570 Pancernik 509 Krążownik 3.440 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Fl0w [FedGal] ________________________________________________ Mały transporter 1.154 Duży transporter 906 Lekki myśliwiec 6.364 Krążownik 428 Okręt wojenny 380 Recykler 903 Sonda szpiegowska 69 _______________…
-
Cytat od unavit: „Kurła.. Co parę dni pusz na pagonie albo iron mike co się dzieje, jeden i drugi po 10 st z prawej tutaj hehe Pomyśleć że kiedyś oni mnie spakowali a tutaj gong za gongiem Też zacznę ich obserwować bo takie farmy to złoto ” Chłopaki sie podnoszą w życiu jak i w grze różnie bywa. Zobaczymy czy Ty dasz rade, czy się okażesz jednostrzałowcem Graty szkoda że na sojuszniku Pagon ostro pracuje wiec SzO leci
-
Jak Rybka i Akwarium Skanuje sobie spokojnie patrze stoi flotka, a że moja malutka to napisałem do Sandacza był niedaleko No i lecimy... A kolega szykował sie do startu dłużej niż moja żona przed wyjściem... Minutki nie weszły... Akta w innej gali... Sandacz już pośladki ze stali... Akta w tej samej gali na innym moonie... ... już tak je zacisną, że kołki w d.u.p.i.e łamać... No ale miał mnie wiecie stalowe jaja, rozluźnione pośladki i tak oto dolecieliśmy Obrońca dobrze się pilnował długi czas…