Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-194 z 194.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Stało nie stoi tyle szo pewnie nie bedzie Dnia 23-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponury88 [NMP] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.529 Pancernik 1.296 _________________________________________ Obrońca Drozdzu [STS] ________________________________________________ Mały transporter 22 Duży transporter 77 Lekki myśliwiec 3.030 Krążownik 362 Okręt wojenny 611 Recykler 206 Pancernik 505 _________________________________________ Po bitwi…

• graty akurat dzisiaj mnie nie było bym Ci pomógł znowu pozbierać

• Ładny zysk Graty MaDz z całego serca , Tb Raven też ale już niekoniecznie od serca SzO Cass odpocznij 2 dni i pokaż, że umiesz sie podnieść.... a nie jak połowa uni słomiany zapał, lekko powieje i po zawodach bo nowe uni otwierają.

• Graty po pierwszym już leci z górki Obrońcy SzO

• A co Ci Archont mówiłem wczoraj nie dzisiaj i byłoby po sprawie , mniejsza o to że nawalony byłem jakoś byśmy ogarnęli SzO gratki

• Kali nauki trochę oraz pewne nawyki trzeba przyswoić we u handlarza ten swój bunkier rozkręć będziesz miał na 2 razy tyle pamiętaj że jeszcze jedna Panią masz do zezłomowania Ona do 2 w nocy czekała więc szybkie SzO.Nie pozwolisz chyba kobiecie tyle czekać. Nie możesz się poddać Graty wlotu.

• Dzięki MaDz za ostatni lot Twoje sondy są niesamowite to już drugi wiecznie uciekający, który się nie zalogował ! ....a może to nie sondy są niesamowite MaDz pozdrawia wszystkich, którzy jej nie lubią A ja wszystkich, którym się zielona lampa u mnie świeci z prawej strony czyli buddy i sojusz + NNN Obrońcy coś tam wywiosłował... Dnia 09-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bardzo Ponury [FF47] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.196 Pance…

• Ładnie czas najwyższy top na latajki pamietaj najlepsze eko to sąsiada eko

• Graty Dys Zastanawiałem się tylko czy to Ty się pod tym nickiem kryjesz

• No ten... jak to... no wyszło jak wyszło złom u mnie ... Bucik rano był pusty ( zostawiłem tylko brudny roboczy zapomniałem o mikołaju ) wiec musiałem się jakoś pocieszyć . Trochę poobijany ale bunkier zaorany Starcie dedykuje Xidenowi bo spędził z tym bunkrem romantyczne chwile, a raczej całą noc jakiś czas temu. Niestety dla niego gdzie dwóch się zabawiało tam trzeci skorzystał Pozdrawiam wszystkich bunkrowników domyślam się, że predzej czy później skończycie podobnie , sojusz ( Kali nie staw…

• Cytat od MaDz_: „latałam i latałam lecz zawsze uciekał Tobie się udalo , bardzo dobrze Przetapiaj 10% dla mnie ” 10% ?? Ktoś liczyć nie umie

• Lot z bomby wstawione bo... chyba pierwsze ST nowego sojuszu po odpowiedniej stronie zawsze brakło kilku % Pozdrawiam sojusz, buddy, obrońce bo łaskawie się nie zalogował Dnia 04-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bardzo Ponury [FF47] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.060 Pancernik 631 _________________________________________ Obrońca Mariano Rajoy ________________________________________________ Mały transporter 130 Duży transporter …

• Yoda nie świruj pawiana polak nie wielbłąd pić musi ow też 2 dni jeszcze

• Nigdy ponury nie byłem gratki chociaż wiem gdzie błąd popełniłem to i tak ciężko w to uwierzyć. Żresz obiad to nie leć i nie staraj się opóźniać na zaś ( taka myśl na przyszłość) SzO w trakcie sąsiedzi sponsorują