Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-24 z 24.
-
Mnie nie było akurat przy tym ST. Szkoda, ze padl (były) sojusznik), bo jednak długo graliśmy razem, ale Pan Web beer stwierdził, że w sojuszu jest kret i wyrzucił Protomaxa. Potem się zadumał istwierdził, że ja również jestem kretem - ja akurat odszedłem sam, bo po co mam grać z kimś kto ma mnie za konfidenta? Następnie Pan Web Beer, ciągle mu widać było mało , stwierdził , że kretem jest Również Fezz i jego także wyrzucił. Także co ja mam napisac o tym ST. Sztywnego szkoda, ale co do reszty Ro…
-
O 24 zdjęto mi bana na forum. Nadrobiłem trochę i powiem tylko jedno... Szkoda, że z tego Uni zrobił się taki syf... Gdzie tu zabawa? Tu są same oskarżenia, spiski, spięcia, wyzwiska, pojazdy po kimś... Piosenka o tym Uni youtube.com/watch?v=hjUtDjcej2s
-
Cytat od Joint Badura: „Cieszy mnie to że ta flotka spakowana przez Ronin, jak jeszcze grałem to pare razy próbowałem lecieć na jego flotke ale jeszcze bez Gęsi... Ponoć obrońca ma Roninów za nic, więc waszemu Duo więcej takich pewniaków ^ ^” Jaki miales nick w grze? Pytam, bo gram prawie od poczatku istnienia uni. Zacząłem jak Uni miało miesiąc. Więc gdzieś tam pewnie skojarzę nick
-
Procent z kosmosu, zysk z kosmosu. Co tu więcej dodać Póki co najlepsze ST na tym uni. :brawo: :graty: :bdb: Obrońcy odbudowy gsów i latania, tym razem, na 90% prędkości, zeby Doberman znowu wiedzial jak ma je zlapac :E