Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 81.
-
Siemanko, pozdrawiam sojek, a szczególnie wszystkich z soju ;d chyba miałem trochę szczęścia bo obrońca zdjął z moona dużą część sury przed dofarmem, ale i tak fajnie, że wbiłem się w jego okienko, złomik na szczęście cały u mnie Nie ma to jak wywozić W_P z układu śrubeczki pozdrawiam też W_P bo bez nich na tym uni już by nie było po co grać pozdro też dla sojuszników z Xhantu ps. nauczył się Marcinek naciskać guziki na nowej zabawce? bo nie mam kontaktu, a ten tu to już chyba nie Marcinek racze…
-
klasycznie pozdrawiam całe PZT, szczególnie dla Grima, który użyczył recków, bo u mnie jak zawsze dexu na całość nie starczyło, moja część (mniejsza) recków leciała na 70 albo 60% procent, żeby móc się załapać nieklasycznie Lizaka, u którego w układzie miała miejsce akcja, aż dziwne, że poszło tak łatwo złapałeś kilkanaście/dziesiąt minut za późno Dnia 20-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wachu [PZT] ________________________________________________ Pancernik 21.626…
-
No tu nie ma co się dużo rozpisywać. Starcie jakieś tam, pod kątem zysku - coś wpadło do przodu, a dodatkowo, że z WP i w stejkach to chętniej wstawiam _ Wesołych Świąt Dnia 23-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wachu [PZT] ________________________________________________ Mały transporter 22.000 Lekki myśliwiec 126.607 Bombowiec 1.638 Niszczyciel 2.362 Krążownik 14.612 Pancernik 16.000 Okręt wojenny 4.548 _________________________________________ Obrońca dante [W_P]…
-
Wesołych Świąt Dnia 22-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wachu [PZT] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.868 Bombowiec 1.688 Niszczyciel 2.421 Pancernik 22.785 _________________________________________ Obrońca tatq ________________________________________________ Mały transporter 2.082 Duży transporter 5.623 Lekki myśliwiec 1.911 Ciężki myśliwiec 130 Krążownik 5.179 Okręt wojenny 280 Recykler 465 Sonda szpiegowska 1.323 Bombowiec 722 Sa…