Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 120.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tosiak [B-S] vs. Kosaza-Oddam [NA-SITH] & lord sith [NA-SITH] ~ 45 593% TOP 7 ACS
nikers - - Starcia Quaoar
Postno i tak to się robi
-
lord sith [NA-SITH] & NewPedro [NA-SITH] & Gravitino [NA-SITH] vs. wraith [J4F] ~14 089%
PostTakich poranków poproszę więcej
-
Ile ja się czaiłem na tego gościa to sam nie zliczę. Lot krążkami, z przekonania że wszystko inne zepsuje zabawę, i się nie myliłem, zalogował minutę po wlocie. Pilnował się niczym struś pędziwiatr, do dzisiaj Obrońcy szo bo wiem że będzie. youtube.com/watch?v=UtF6Jej8yb4 Dnia 27-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nikers [NA-SITH] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca coyote_ugly _________…
-
nikers [NA-SITH] vs. Patrix01 1212.48% nikers [NA-SITH] vs. Patrix01 983.14%,
PostMałe, co nie co po urlopie, kolege od dawna odwiedzam, niedawno wyręczył mnie szyna, ale wróciłem na swoje włości Zysk niewielki ale zawsze to coś, pozdro dla lamek z soja. Dnia 25-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nikers [NA-SITH] ________________________________________________ Bombowiec 1.000 Lekki myśliwiec 90.618 Krążownik 11.136 _________________________________________ Obrońca Patrix01 ________________________________________________ Duży transporter 193 Lek…
-
lord sith [SITH] vs. Anymous [USB] ~7 045% /// lord sith [SITH] vs. Senna [USB] ~4 531%
Postgraty, po kilku miechach pobiłeś moje st
-
Parę słów ode mnie, nie pamiętam kiedy ostatni raz puściłem flotę na PZ Śpieszyło mi się do mojej Pani na Śląsk, puściłem flotę z dupy i mam efekt. Jak widać serce nie sługa. Gdzieś koło Częstochowy mówię odpalę co tam w galaktyce a tu na czerwono. Mimo tego że miałem sporo czasu, telefon nie ogarnął telepa i mam za swoje. Atakierom graty, ja się pobawię chwilę eko i wracam do gry. PS Muszę zacząć zabierać laptopa w trasy
-
No siema wariaty, widze że nie ma spania, to i ja coś dorzucę, flotę uważam za odbudowaną w 80%, zauważyłem że moja farma przeszła w stan spoczynku, przez co zainteresowała okolicznych łupieżców. Zmieniłem nicka na bardziej świąteczny, co by trochę zmylić waszą czujność no i na efekty nie musiałem długo czekać Tymczasem surówka z tej konterki już zasiliła eko na 4 planetkach, więc zabawa nabiera tempa Pozdro dla staruchów z soja. youtube.com/watch?v=0b_9VQcnQZY&list=RDlqCyTM1bF6Q&index=9 Dnia 24…
-
Małe oranie bunkra, zysk niewielki, ale przy obecnej mocy przerobowej liczy się każda blaszka Pozdro dla lamek i latamy, latamyyyyy. youtube.com/watch?v=JmcA9LIIXWw Dnia 14-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nikers [SITH] ________________________________________________ Bombowiec 502 Niszczyciel 986 Lekki myśliwiec 89.135 Krążownik 4.379 Okręt wojenny 6.617 Pancernik 5.225 _________________________________________ Obrońca titan303 [USB] _____________________________…
-
kuter [SITH] vs. Senna [1944] ~ 1053%, kuter [SITH] vs. Adam [B-S] ~ 1206%
Postw końcu wstawiłeś jeden na dziesięć swoich steków graty i smacznego!
-
#32 TOP 4 ACS Odwet za rano :] Adam [B-S] & Zla Kobieta [B-S] vs. Bariach [SITH] ~ 41101.22%
PostBary, powiem że jestem pod wrażeniem SzO kolego.