Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 120.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
oddam_zona_rolnika [TEREFERE] vs. Matii [FoByNigt] ~ 6012.13% + Bonus Luffy Super Farm
nikers - - Starcia Octans
Postnie znam bunkra który nie był przeorany ładne st i jeszcze ładniejsze tankowanko
-
zona_rolnika [TEREFERE] vs. Director Sun [OOOO] ~ 2419.43% SPOSÓB NA BOTA
PostŻe Ci się chciało po taki zysk tak kminić, szanuję dedykację Ale tu to chyba chodziło o satysfakcję Przetapiaj!
-
Nie ma co się rozpisywać Okoliczne rzezimieszki coś tam próbowały wiosłować ale finalnie złom cały mój, mogłem lecieć większą flotą i mieć większy zysk ale za dużo wlotów poszło z dymem przez 2-3 min różnicy. Pozdro sojusz i kto tego sobie życzy. [url]https://www.youtube.com/watch?v=tDaFTVb662E[/url] Dnia 27-05-2020 17:39:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor nikers [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.418 Pancernik 2.986 Krążownik 20.318 _____…
-
Cytat od Bebol007: „Aż musiałem konto na forum założyć jak to zobaczyłem. Wiem, że lot po ekspedycji to Twój szczyt umiejętności ale nie potrafisz nawet poprawnie wstawić RW. Chłop się cieszy że ma 200kk zysku a w rzeczywistości -6 658 750 jesteś na minusie ponieważ cały złom po mojej stronie. No ale nie odbierajmy dziecku marzeń... ” dawaj robaku schodź z tego urlopu a nie znowu uciekasz, dojade Te twoje pance aż Ci mama przestanie dawać na anty
-
Mój fistaszek od trzech tygodni chowa się gdzie może po całej galaktyce i skrzętnie skrywa co sprzedał mu Salvador Zalogował 5 min przed moimi reckami i wiosłował ile sił, kwestia czasu gdy w temacie będzie jedno 0 więcej [url]https://www.youtube.com/watch?v=C2fihvzCJ3A[/url] Dnia 25-05-2020 18:08:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor nikers [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.518 Pancernik 1.234 Krążownik 14.006 Sonda szpiegowska 2 __________…
-
Grock [TEREFERE] & Kochanek [Emeryci] vs. La persona indicada [PGR] ~ 9268.37%
PostPersona widać że już zmęczony gierką był, daliście się w końcu wyspać chłopakowi. Graty wlotu.
-
Salvador Dali 35869 [Dali] & Salvador Dali 35896 [Dali] & Salvador Dali 35813 [Dali] vs. w0jci3ch [NetR] ~ 4484.88%
PostAnty się kończy to i konta idą do weryfikacji.