Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 120.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chancellor Stellar [LOTR] & arle vs. Kihaku Sureiyaa [GoT] ~ 17414.48%
nikers - - Starcia Octans
PostEsencja tej gry Rzadko się ostatnio widzi wyliczanki. Gratulacje. PS Ale fs moon > planeta? O co tu chodziło?
-
#31| Top 3 ACS | yoda [TEREFERE] & HaaaTfuuuNaCiebie [TEREFERE] vs. Kindaes [KoKa] ~ 45 126.88%
PostCytat od SzaryPL: „nie no coś wspaniałego do dziś codziennie wracałem do st jak bestia jest łądowany do recków. Od dziś mogę zaglądać i tu :))) PS. w osło krzakach teraz zbiórka. Muszą 1.900 zł na konto Lufy zebrać zanim jakiś allegrowicz ich nie ubiegnie ” @Bebol007 już podzwonił po familli zaraz zza pazuchy wyciągnie 2 klocki, z tym co już włożył będzie równowartość średniej krajowej i gra się będzie kręcić dalej. Do czasu Pewnie urlop zdejmie dopiero jak skończy terapie Atakierom serdecznie g…
-
Grosz do grosza i będzie kokosza. Pozdro chlejusy. #łatwiutko [url]https://www.youtube.com/w…G93AQT5b9DPn_3Ny66w[/url] Dnia 20-06-2020 02:05:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor nikers [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 13.375 Okręt wojenny 17.461 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Bombardier [DzP] ________________________________________________ Mały transporter 150 Duży transporter 511 Lekki myśliwiec 848 Ciężk…
-
To tylko 1/3 pakietu tego Pana, reszta niebawem Pozdro sojusz i dis. [url]https://www.youtube.com/watch?v=4-43lLKaqBQ[/url] Dnia 18-06-2020 19:42:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor nikers [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 11.945 Krążownik 25.110 Okręt wojenny 17.931 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Commodore Alpha ________________________________________________ Mały transporter 704 Duży transporter 747 Lekk…
-
TOP 8 ACS CHRUST [TEREFERE] & nikers [TEREFERE] & Suchy [TEREFERE] vs. Gregory [Sopranos] ~ 23074.66%
PostCel nie mój więc się nie rozpisuje, brawa dla Chrusta który ma oczy dookoła głowy, dzięki Panowie za lot, złom cały nasz. Pozdro sojusz i discord. [ciach] Dnia 17-06-2020 02:48:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CHRUST [TEREFERE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 45.794 Ciężki myśliwiec 927 Krążownik 109.608 Okręt wojenny 10.012 Pancernik 19.524 Reaper 898 _________________________________________ Agresor nikers [TEREFERE] __________________________…
-
Luffy [KoKa] & PoZiomkaIde [KoKa] vs. game over [Scream] ~ 261398.96% Top 1 SOLO, NAJWIĘKSZY KRYSZYTAŁ NA PZCIE
PostCytat od Bebol007: „Cytat od pavilus!!!: „Widzę że ludzie z Koka jakby Luffy by się zesrał to go wyliżą tak mu do dupy wchodzą ” Ja bym połamał wszystkie krzesła na świecie, żeby Luffy mi usiadł na twarzy. Kurdę i pomyśleć, że przegapiłem taką akcję przez... borówki. Wrzuciłem wczoraj urlop bo od rana dzisiaj była akcja sadzenia. No Luffy, piękny strzał na pięknym przeciwniku. Pytanie, co teraz z Nikersem ? Ktoś coś słyszał? Chłopakowi psychika pewnie robi fikołki. Procent ogrom, PZ ogrom, top 1…
-
Cytat od Bebol007: „Ale emocje..... u nas coś się przynajmniej działo a tyle krzyczeliście ” Ty w ogóle latasz na coś więcej niż na piratów? kolega ziomus zapomnial w ferworze dzisiejszej walki czesci flotki nikers [TEREFERE] vs. ziomus [LHiP] ~ 1195.67% Dnia 10-06-2020 17:22:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor nikers [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 28.834 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca ziomus [LHiP] ____…
-
TOP 4 ACS nikers [TEREFERE] & game over [Scream] vs. suchedoitsonstSPAM [2bit] ~ 34505.69%
PostTego Pana obserwowałem już jakiś czas, dobrze że się udało, przy okazji niemalże wbijając na podium ACS Uni. Pozdro sojusz i dzięki show za lot, do następnego. youtube.com/watch?v=DOMsBy7Xdjk Dnia 03-06-2020 14:42:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor nikers [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 4.382 Okręt wojenny 11.711 Krążownik 31.116 _________________________________________ Agresor game over [Scream] _____________________________________________…
-
Cytat od SzaryPL: „Cytat od Bebol007: „Oj ale uderzyło, aż mnie obudziło taki huk. Piękny wlocik, piękny profit, piękny cel Co tu mówić? Największy krzykacz uni w reckach "Szary 02.06.2020 18:33:14 mam parę namiarow na dobre floty do kupienia. Ale musisz dać więcej niż pandemowi" No to jak masz te namiary to teraz pisz do chłopaków ! Co do ciebie oszuście to zero szacunku. Przez takie kreatury jak ty ta gra umiera. Kupiłeś konto od pandema za 4 stówy grałeś na nim chwilę pod swoim nickiem a tera…
-
Małe co nie co do obiadu, obrońcy szczere sz.o. o ile będzie, bo naprawdę ładnie się pilnował. Pozdro sojusz. [url]https://www.youtube.com/watch?v=IGqeyQhBPMI[/url] Dnia 01-06-2020 18:00:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor nikers [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 23.917 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Solo [HGMN] ________________________________________________ Mały transporter 416 Duży transporter 837 Lekki…
-
Cytat od MareckiGWA: „No więc wyspałem się to coś skrobnę Spore rozczarowanie Panowie Poziomkaide mógł to starcie ogarnąć już dawno temu ale nie wnikam czem akurat teraz poleciał(może nie miał z kim) Nie chciało mi się grać patrząc co się tu odprawia wielu innych graczy to też takie typy snobów więc dodatkowo mi morale spadały Ale flotę na duże piepszniecie zrobiłem GSY przeżyły flota expedycyjna przeżyła Straszna lipa ogólnie Później pomyślę o kogo to rozbić bo nie będę tego urlopował szkoda mo…