Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 286.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#47 Adam [B-S] vs. Whaju [USB] ~ 1895.77% #48 Adam [B-S] vs. stark87 [PZL] ~ 1001.28%
GHOST - - Starcia Quaoar
Postco to za buszowanie mi po okolicy?? Hee?? Jaja sobie robie... Brawo mordo. Zysk jest więc na plus szkoda ze reszta floty nie siadła...no cóż pewnie czeka na mnie Obrońcom SzO bo jeszcze ja ich musze odwiedzić
-
Nie będę tutaj skrobał i powtarzał innych bo co do bzdur odnosnie push kont bijacych Oluda moony juz powiedziano wszystko. Jedynie chce napisać BRAWO PANOWIE! Akcja dograna i zsynchronizowana jak należy. Najważniejsze są chęci, starania, próbowanie i zrozumienie w ekipie (czego w B-S nie brakuje) no i przede wszystkim dobry fun! Mimo że dzisiaj większość z nas wypiło pewnie wiadro kawy to jest co wspominac i z czego się śmiac. Finał akcji...no cóż - kto nie ryzykuje ten nie pije szampana a co si…
-
obi [B-S] vs. menel [TEREFERE] ~ 8285.78% + 6477.75% + 6394.46% + 6482.86%
GHOST - - Starcia Quaoar
PostPierwsze co to zdziwienie jak zobaczylem co sie stalo. Widac ze coraz wiecej graczy zaczyna pokazywac rogi. Moze znow bedzie ciekawie na tej pustyni. Odbudowy dla obu stron
-
#42 SPADAJĄCY MOON OBRONA TOP 9 ACS? lord sith [NA-SITH] vs. BACHUS [USB] & Adam [B-S] & gladiator81 [B-S] & obi [B-S] & Zuy sen [B-S] ~ 36262.14% + ~ 12877.79%
GHOST - - Starcia Quaoar
PostPo raz kolejny Gratulacje ekipa sprzątająca. Osobne gratulacje dla Adama za ogarnięcie akcji od A do Z! Lodzik spakowany na 2 razy...choć co nie do końca bo co nie co mu zstało więc ma czym odrabiać straty czego mu życze i oczywiście gratulacje postawy i przyjęcia kolejnego dzwonu na klate. Topcie i rośnijcie!
-
SZTURMAN [B-S] vs. Joker [DSA] & ToNieOn [DSA] & Estella [DSA] ~ 6485.73%
GHOST - - Starcia Quaoar
PostBrawo Szturmi. Przetapiaj i rośnij! Obrońcy i więcej pokory oraz SzO by było gdzie latać