Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 286.
-
|ZBOCZKI| OddAna & John Lemon & ODDDAMMM & LysyZBrazzers & Adas vs. giker [NuN] ~ 1689.1% |ZBOCZKI| Adas & LysyZBrazzers & ODDDAMMM vs. giker [NuN] ~ 1296.3%|||||||||||||| ODDDAMMM [ZBOCZKI] vs. giker [NuN] ~ 667.55%
GHOST - - Starcia Europa
PostUwielbiam takie starcia za ktore Gratulacje sie naleza...prawdopodobnie zaaplikowaliscie mu lekarstwo na ogame Milego przetopu....szczegolnie Adasiowi... Obroncy SzO cobyscie znow mogli zaorac.
-
ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Starrk [WINTER] & markus [KAC] vs. asherl [WarriorS] ~ 1 089 992.94% TOP 1 ACS UNI LIBRA czyli asherla opisanie
GHOST - - Starcia Libra
Post@Latajacy_w_chumrach czytaj co jest napisane czerwonym drukiem: jakichkolwiek działań ze strony agresora bądź obrońcy a także wszystkich innych osób, które mogą doprowadzić do lagów, bugu z nierozstrzygniętą walką lub uniemożliwienia ucieczki obrońcy. Polecam pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem
-
ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Starrk [WINTER] & markus [KAC] vs. asherl [WarriorS] ~ 1 089 992.94% TOP 1 ACS UNI LIBRA czyli asherla opisanie
GHOST - - Starcia Libra
PostAtakującym nie gratuluje. Obrońcy SzO i życzę by GO zrobiło Backup bo stacie nielegalne.
-
Adas [ZBOCZKI] vs. scido [SnS] ~ 870.99% Adas [ZBOCZKI] vs. Czar Vektor [BezNazwy] ~ 300.48% ORLEN :>
GHOST - - Starcia Europa
PostGratulacje mordo. Zysk jest wiec zaliczamy na plus. Co do anty-reckow...byly sa i beda....taka gra. Nie zniechecaj sie i cisnij dalej -wiem ze swoje jeszcze odbierzesz a jeszcze troche i turbo recki zalatwia ten problem. Zapewne przetopione juz dawno wiec złomuj dalej. Pokonanym SzO Czar Vektor ma z czego wiec kolejnej wizyty na pz-cie i przejazdzki reckami Adama. P.S Dzieki za dedy. Czysta przyjemnosc towarzyszyc takim wlotom. Oby wiecej takich
-
Gratulacje Sorro soczystego, tłustego i okrągłego STejka. Piekny wlot aż banan sam maluje się na twarzy. Zysk miazga a procent.... no cóż...wysoko postawiłeś poprzeczke. Teraz czas wziąść bata do ręki i ścigać spawaczy do roboty. Smacznego rzetopu a Lordzikowi SzO i gratulacje postawy. Lordzik kilka razy się wymigał jak sam pisał wyżej...ale Morfeusz odebrał swoje a Sorro wkorzystał okazje i tu znów pogratulować wyczucia. Lordzik chyba rozbiłeś tą waszą ściane he? Aż ciekawość zżera gdzie na ni…
-
TOP 1 SOLO Rolnik Szuka Zony [B-S] & SZTURMAN [B-S] vs. CEZAR [PHOENIX] ~ 182229.35%
GHOST - - Starcia Yildun
PostJebudu! Ale bomba. Gratulacje top1 dzwonu. Wyczekane i zezłomowane...tip top. Szturmi dobrze ze sonde dales bo moglby byc problem z przebiciem sie ... świruje oczywiscie. Przetapiaj i rośnij. Jedno uni B-S zdominiwalo to teraz czas na kolejne Pokonanemu SzO lub powodzenia w realu! Cytat od Inner Demon: „Troche BFS ale graty sie naleza za konkretny % Ta sama flota agresora mignela mi wczoraj lecac na mojego moona doslownie przez miniute Swoja droga B-S to takie troche buraki, lataja na kogos noto…
-
ramek [B-S] & Tosiak [B-S] & DOBERMAN [B-S] & Knopers [B-S] & Emperor Apus [B-S] vs. Raafi [SITH] ~ 21489.38%
GHOST - - Starcia Yildun
PostZwariowane owce znow w akcji Gratulacje ładnej akcji i dogrania wszystkiego na ostatni guzik! Fakt na gg takie jaja byly ze aż telefon mi muliło przetapiajcie i kolejnych akcji. Obrońcy SzO!
-
GHOST [B-S] vs. Immortal [B-S] & Zuy sen [B-S] ~ 93677.09% POŻEGNANIE Z QUAOAR!
GHOST - - Starcia Quaoar
PostWITAM! Czas wstawić pożegnalne ST bo co niektórzy dostaną pypcia Zbliża się fuzja i przyszedł czas pożegnać się z uni quaoar - a jak się żegnać to z hukiem Były chwile trwogi, śmiechu i dobrej zabawy. Podjąłem wiele rożnych decyzji w trakcie gry...jedne złe inne wręcz przeciwnie...najlepszą decyzją było wstąpienie do B-S tych zwariowanych i barwnych owiec. Cieszy mnie fakt, że wyszedł całkiem spory dzwon bo 93k% a nie jakieś ochłapy a jeszcze bardziej cieszy mnie fakt że nie zasiliłem opozycji. …
-
Zolwik128 [W_P] & Lzk [W_P] vs. VaaNe [PZT] ~ 116683.16% TOP1 ACS MERKUR
GHOST - - Starcia Merkur
PostJa to bym sie wstrzymal z piciem szampana i gratulacjami bo mam przeczucie ze atakierzy beda odsylac sure do GO Skoro obrońca zdążył z teleportacją floty, ktora fizycznie znalazła sie na innym moonie to nie ma mowy o bitwie...sytuacja dobrze mi znana z innego uni, której sam byłem świadkiem - tak własnie się skończyła.
-
TOP 1 ACS OBRONA Lzk [W_P] vs. Adam [PZT] & Do oddania -VaaNe [PZT] ~ 65159.69%
GHOST - - Starcia Merkur
Postkogo me oczy widza gratulacje panowie TOP1 ACS. Widze Adam ze nie zardzewiales Starcie soczyste ze az gul skacze. Miłego topienia zysku. Dla agresora SzO i gratulacje podejscia do gry. Wielu moglo by brac z niego przyklad. Dziekuje za pozdrosy i czekam na kolejne takie ładne tłuste starcia.