Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-124 z 124.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Szpryc.: „Z ZS JAKIES PAKTY ZAWIERAC I WAS WYSTAWIAC” Poprzyj swoje zarzuty, albo zamilcz darmozjadku, bo Twoje teksty są tak śmieszne, że człowiek nie wie się, czy śmiać, czy płakać. PioTro nie leciał w tym RW, leciało tylko jego konto noobku A dla Twojej widaomości, to ja zaplanowałem akcję podstawki więc wykaż się odwagą i pokaż coś poza pushem Z kim niby chciałem paktować w ciągu miesiąca? Z Pyza pakt był starszy niż mowisz, bo jeszcze z czasów 4PIP. a Satukiem tak samo z czasów 4 P…
-
Cytat od Joker85: „1 Kwietnia cos mi to mowi xD hahahahahhaha dobry zart lol” Spoglądnij w statystyki i będziesz widział żart
-
Dzieki za locik Panowie, nocka zarwana, flota zezłomowana Ja dziekuje za recki Dziewonie i JIMI_DZIADZIA, bo ładnie sie spisali z rekinami Cóż wiecej napisac? Chłopacy zaplanowali, ja podpialem sie pod rakietowanie i podpialem flote no i tak wyszlo. Z mojej strony przeprosiny wędrują do Poke. Tylko tyle. Pozdrawiam Pezet/Heniek_Kombajnista
-
Koziolek Matolek [Vampires] SOLO Barciniak [Vampires] vs Stalowy Szczur [WFC] - 1167,29%+Zemsta Vampirów SOLO; andre [Vampires] vs wiecu [NJ] - 528,82% andre [Vampires] vs Piston Postrach Wsi [WIAARA] - 3439,74% LubieHuntera [Vampires] vs Godfather [Corleone] - 3944,29% PB SOLO 1/3 Koziolek Matolek [Vampires] vs addar [NM2]-1829,92% +zbiórka 2/3 koziolek matolek [Vampires] vs mirmik1[STARTREK]-2459,43% LubieHuntera (koziolek matolek)[Vampires] vs Qars [Z.G] - 657,32% LubieHuntera(koziolek matole…