Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 124.
-
No coż... Leciałem na farming połową floty a tu flota wróciła chcwilę przed wlotem... Recki poslane po czasie zebrały. jakiś tam plus wyszedł. Reszte ktoś se zabrał. Pozdrawiam Judytkę bez Niej to już dawno skończyłbym grę na tym uni ;* Dnia 20-08-2019 07:06:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica ________________________________________________ Duży transporter 11 Krążownik 40 _________________________________________ Obrońca Director Halo [FNC] ________________________…
-
Taki tam zwykły dzień. Pozdro dla sojuszu i Ojcamateusza. Obrońca przeklikał 3 recki i zebrał złom.SzO Dnia 16-08-2019 20:06:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 25 _________________________________________ Obrońca Simon_says [EAGLES] ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 4 Recykler 2 Sonda szpiegowska 3 Wyrz…
-
Taki tam zywkły dzień. Pozdrawiam sojusz i ojcamateusza. Dnia 16-08-2019 11:26:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 38 _________________________________________ Obrońca aqqryq ________________________________________________ Mały transporter 2 Lekki myśliwiec 17 Krążownik 5 Statek kolonizacyjny 1 Satelita słoneczny 3 Wyrzutnia rakiet 19 Lekkie działo laserowe 38 _________________________________________…
-
Siema. Taki tam dzień, coś weszło. Pozdro sojusz i Ojciecmateusz. Dnia 16-08-2019 03:50:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 22 _________________________________________ Obrońca Simon_says [EAGLES] ________________________________________________ Mały transporter 11 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 2 Sonda szpiegowska 6 Satelita słoneczny 1 Wyrzutnia rakiet 20 Lekkie działo laserowe 27 ___…
-
SIema, co mam powiedzieć. Stało i nie stoi ;D Pozdrawiam wszystkich, którzy chcą czuć się pozdrowieni Dnia 17-07-2019 12:52:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Henio Traktorzysta [Whisky] ________________________________________________ Krążownik 3.496 _________________________________________ Obrońca TukanLSD [N N] ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 1.406 Lekki myśliwiec 1.589 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 558 Okręt wojenny 204 St…
-
No siema, co mam powiedzieć? Zaczęło sie od tego, że obrońca pojechał mi satki na 0 w nocy. Odzew był jasny i szybki: Flota z dotarła do księżyca planety Księżyc . Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 6 % Szansa na zniszczenie GŚ: 47 % powrót za 5h... Obawiałem się czegoś innego, ale: Obrońca przeklikał z 18k ldl, jakbym pol…
-
Witam. Pierwsze, które chce mi sie wklejać na powitanie z nowym sojuszem Złom w śwince. Pozdrawiam Emerytów, Sariela i resztę znajomych. Dnia 18-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Znikajacy PZ [EMERYCI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.920 Mały transporter 869 Krążownik 188 Okręt wojenny 49 _________________________________________ Obrońca Cross8001 [EWO] ________________________________________________ Duży transporter 34 Lekki myś…
-
Drugie podejscie tego samego dnia. Lot z fali. Dlatego słaby bilans, bo przy pierwszym podejściu obrońca aktywował oficera i tylko 3:1 wchodziło w grę. Pozdrawiam Wszystkich znajomych, sojusz, oraz tego, co próbował kontrować, ale w połowie drogi sobie odpuścił Dnia 13-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor To Tylko Ja [PIRACI] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 8.500 Pancernik 919 Krążownik 400 ______________________…
-
Siema. Dawno żaden Pirat nic nie wrzucił, więc trza było coś zrobić. Flota se latała i latała. Spodziewałem się trochę mniejszej, bo przed wysłaniem była mniejsza - stąd ten remis Złom w śwince. Przypomniałem sobie, jak to się robi kliku kliku i wyklikałem flotę Pozdrawiam sojusz i wszystkich znajomych. Dnia 08-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor To Tylko Ja [PIRACI] ________________________________________________ Krążownik 691 Lekki myśliwiec 7.017 Okręt wojenny 25…
-
Witam. Co mam powiedziec? Agresor latał kilka razy w planete bez zysku. tak poprostu. Raz już było blisko, ale flote miałem za późno ustawioną. Wczoraj się udało. Zawrócona stacja weszła idealnie. Pozdrawiam Piratów, imarcina i pozostałych znajomych. Złom w śwince skarbonce. Dnia 20-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DARO666 [IMMORTAL] ________________________________________________ Okręt wojenny 200 Bombowiec 120 Niszczyciel 120 Pancernik 190 _____________________…
-
Witam. Obrońca zostawiał flotę dość często na 40 min do godziny. Spróbowałem się wstrzelić - udało się. Złomu tylko tyle, bo 2 fala recków nie doleciała. Obrońca podebrał. Jednocześnie chciałem podziękować sojuszowi Moon, ale Nasze drogi muszą się rozejść. Przykro mi, ale taka kolej rzeczy. Pozdrawiam Pezet! Dnia 05-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pezet [Moon] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.349 Okręt wojenny 599 Krążownik 1.003…
-
Siema Libra, jak sie słyszymy? Jakiś czas temu Sariel oddał mi konto po starej znajomości z elki. Przyczaiłem tego BotQ kilka dni. Odświeżał co 30-35 minut i na koncie po odświeżeniu siedział około 2 - 3 min i znów 30-35. Lot trwał 30 minut. Wystartowałem jakieś 2 min po odejściu od kompa obrońcy( po 13 minutach lotu zapaliły się dopiero minutki ) Pozdrowienia dla Sariela chłopaków z Elite dla WINTER-ów, no i dla dwóch kobietek - Ruda Avi Złom u mnie. Obrońca nie dalej, niż 5 min po wlocie zapią…
-
Boszz Ruda. Tak mnie urządziłaś? No ale dobra... Dorabiam astro i latamy
-
Graty Obi! Wreszcie coś większego znow weszło. No i ten. znów będą stocznie zawalone lm-ami Przetapiaj!
-
zezlomuj kotku GEN [GEN] GG -a co to? 325 022 Flota: Lekkie Myśliwce: 300000 Ciężkie myśliwce: 20 Krążowniki: 15000 Okręty Wojenne: Bombowce: Niszczyciele: Gwiazdy Śmierci: 2 Pancerniki: 10000 Jeśli chodzi o to z kim chcę być w drużynie, to mnie to wszystko jedno. PRzyszedłem tu z Vegi i nikogo nie znam
-
Cytat od Szym...: „Wystarczyło się trochę postarać kilka miesięcy temu a byście mieli zs z głowy : )) a, że sie nie chcialo to już wasza strata : D Przecież mieliście wielkie mózgi 44, rzeźnika, wika, lame i te podobne istoty : ) A teraz to se możecie czekać na kolejne x 5tD Btw: Grając ufs i zostać zezłomowanym to już jest MEGA pojazd : D PioTro wielki pogromca ZSu Bdraq naczelny puszer Honorata niedoszła gwiazda Elktry stająca się farmą Fundacja obecny puszerowy antyKIER : ) Co do posta szpryc…