Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 124.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Jak w temacie. Żegnam się z Państwem. To moje ostatnie st. Jeszcze takie pechowe. Życie osobiste bardziej wymagające niż gra. Wszystkim powodzenia i wysokich zlomow. Pozdrawiam sojusz i znajomych. Dnia 02-10-2019 08:18:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [EXP] ________________________________________________ Krążownik 3.333 _________________________________________ Obrońca Star-Lord ________________________________________________ Duży transporter 218 Lekki myśliwiec…

• Cytat od Yin Yang: „graty % ale solo to nie jest ” To jest solo. Gdyby oni wygrali nie byłoby solo ja jestem jako zwycięzca solo więc starcie jest solo

• co mam powiedzieć... Po wczorajszym po zebraniu złomu przez śpiocha postanowiłem sprawdzić dokładnie jak lata. Wstaje o 5 a tam flota stoi na minutach. Zanim wróciła moja flota. Zanim recki zanim co. Zeszła się godzina. Dla pewności jeszcze planete śpiochowi też pojechałem co by reckow nie przeklikal. cały złom w swince. Pozdrawiam znajomych. Dnia 29-09-2019 05:38:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [EXP] ________________________________________________ Mały transpor…

• skan. Flota bez surki. Ogar skanów śpiocha w notatniku. Jego flota ma inny skład. Czyli to kogos innego. No to lot. Śpioch przeklikal recki wybierał pz. Tyle w temacie. Dnia 28-09-2019 18:36:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [EXP] ________________________________________________ Pancernik 591 Krążownik 4.976 _________________________________________ Obrońca Spiochowaty ________________________________________________ _________________________________________ Obrońc…

• dużo dexu spalonego. Ok dużo. Lotka. Flota na lotke w tym czasie recki na cel. Lot w układzie. Bum. Reszta obrońcy niech ma na odbudowę. Pozdrawiam znajomych. Dnia 28-09-2019 12:34:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [EXP] ________________________________________________ Mały transporter 5.399 Lekki myśliwiec 22.111 Krążownik 5.021 Okręt wojenny 294 Pancernik 408 _________________________________________ Obrońca Libyanoo ______________________________________________…

• co mam powiedzieć? Lot milionowy na tego Pana. Trafiony między odswiezeniami. 2 minuty po rw były już statki w doku więc idealnie w czas. Jak ob4omca nie podbieral zorientowałem się że coś jest nie tak i się nie pomyliłem. Błąd w obliczeniach uratował moje 2k reckow. Wolałem nie ryzykować i w 11s na spokojnie użyłem sobie telepka.. szkoda 42kk surki ale i tak zysk pokroju 47kk mnie satysfakcjonuje. Pozdrawiam Halinke i ekipę z dis. ---> następny raz to samo tylko 10p razy szybciej Dnia 22-09-201…

• jak pisałem w poprzednim st.Dobitka na moja resztę surki. Tym razem wyzbierane... Dnia 15-09-2019 07:31:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Okręt wojenny 117 Pancernik 37 Krążownik 776 _________________________________________ Obrońca ELEA [BEZ] ________________________________________________ Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 2.075 Krążownik 28 Recykler 174 Sonda szpiegowska 1 Satelita słoneczny 34 Pancernik 1…

• obrońca podebral 19kk mety, ale odebrałem to w następnym st. Tutaj bez historii. Skan zlapane na minutach. Dlugi lot. Bum. Dnia 14-09-2019 23:07:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.233 Mały transporter 3.392 Okręt wojenny 317 Pancernik 107 Krążownik 1.011 _________________________________________ Obrońca ELEA [BEZ] ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transp…

• Cóż rzec.. obrońca w 18 min wybierał prawie cały złom. Tylko 7kk się udało. Dnia 14-09-2019 18:33:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 3.700 Lekki myśliwiec 11.491 Krążownik 1.044 Okręt wojenny 317 Pancernik 107 _________________________________________ Obrońca Spiochowaty [STek] ________________________________________________ Mały transporter 326 Krążownik 116 Okręt wojenny 526 Recykler 653 Son…

• Stało nie stoi. Poszły same krążki bo na akcie wyskanowane. Jak widać po dofarmach mogła iść inna flota byłoby 20kk zysku, ale nie ma co płakać lepsze 15 niż nic Pozdrawiam sojusz i znajomych. Dnia 11-09-2019 22:06:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 1.064 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Ludvic16 [300s] ________________________________________________ Mały transpor…

• Wreszcie coś większego. Za zysk doklepalem reckow bo jak widać zabrakło i to sporo. Obrońca resztę podebral, ale odebrałem coś tam z tego. Pozdrawiam sojusz i znajomych. Dnia 10-09-2019 05:39:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 1.021 Lekki myśliwiec 7.565 Krążownik 949 Okręt wojenny 57 _________________________________________ Obrońca TryForgive [Pulsar] _________________________________________…

• Pozdrawiam sojusz i znajomych... Dnia 11-09-2019 07:22:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 964 _________________________________________ Obrońca Envoy [DNI] ________________________________________________ Duży transporter 23 Lekki myśliwiec 263 Krążownik 220 Okręt wojenny 80 Recykler 67 Sonda szpiegowska 25 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Emperor Spica [LHiP] ___________…

• pozdrawiam sojusz i znajomych. Dnia 09-09-2019 04:18:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 9.213 Krążownik 951 _________________________________________ Obrońca Fishfan ________________________________________________ Mały transporter 111 Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 1.375 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 1 Recykler 42 Sonda szpiegowska 51 Satelita słoneczny 180 Pancernik 8 Wyrzutnia rakiet 4.384…

• wreszcie coś większego. Pozdrawiam sojusz i znajomych. Obrońca na urlopie. Złom w swince. Dnia 05-09-2019 04:21:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 751 Lekki myśliwiec 2.652 Krążownik 980 _________________________________________ Obrońca Chief Amaral ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 24 Lekki myśliwiec 1.610 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 119 Okrę…

• lot na 10 razy. Bo Pan niestety na 5:1 się podniósł. Trudno. Bunkier plus stosunek... Ale zysk jakiś tam jest. Pozdrawiam sojusz i znajomych. Dnia 03-09-2019 04:15:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.250 Krążownik 300 _________________________________________ Obrońca Stadtholder Mizar [Prime] ________________________________________________ Mały transporter 44 Lekki myśliwiec 396 Krążownik 39 O…

• Stało i nie stoi... obrońcy pociechy z łysego śrubki w domu Pozdrawiam sojusz i znajomych. Dnia 01-09-2019 17:57:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 532 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Xiden [LHiP] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 15 _________________________________________ Obrońca Constable Zibal [Shadow] ________________________…

• obronca po raz 9999999... w moich reckach za kazdym razem konczy sie wulgami na pw. Dziś zrobił fs na transportuj... Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 01-09-2019 16:44:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 450 Lekki myśliwiec 1.493 Krążownik 557 _________________________________________ Obrońca Lebi [Prime] ________________________________________________ Duży transporter 25 Lekki myśliwiec 217 C…

• jak juz wrzucam to wrzucam. Pozdro dla sojuszników i znajomych. Dnia 31-08-2019 16:42:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.502 Krążownik 318 _________________________________________ Obrońca P3l3xi [Prime] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 23 Lekki myśliwiec 42 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 33 Okręt wojenny 41 Recykler 65 Sonda szpiegowska 5 Bomb…

• nie wszystko wrzucam. Tylko jak mi się chce. Dziś mi się chce. Pozdrawiam sojusz i znajomych. Dnia 30-08-2019 16:50:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 423 Lekki myśliwiec 1.366 Krążownik 266 _________________________________________ Obrońca TryForgive [a-PULSAR] ________________________________________________ Mały transporter 19 Duży transporter 42 Lekki myśliwiec 81 Ciężki myśliwiec 9 Krążown…

• Co mam powiedzieć? Pan postawił kolonie u mnie w us i postanowił przenieść sobie flotę, co by mnie zezłomować. Nie pykło. LM z prób mi się przydały. Podebrał kilka recków metalu na odbudowe, ale zysk itak mam dobry Pozdrawiam Lamki, Ojcamateusza i kolegę, który pozyczył recków. Dnia 24-08-2019 13:22:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 906 Krążownik 100 _________________________________________ Ob…