Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-7 z 7.

• Mi sie kilka razy udało a Tobie pyk ładnie weszło. Przetapiaj te lmy na cos grubszego, bo szkoda to w PZ ciagle żeby szło.

• Troche godzine wczesniej weszło 20% na innej planecie u tego pana, ale flota wrocila na moona i ciagle offline to szkoda bylo nie polecieć.. Dnia 21-07-2019 19:45:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KONCZE GRAC [OMA] ________________________________________________ Okręt wojenny 895 Pancernik 538 _________________________________________ Obrońca Lunaatik [F-N] ________________________________________________ Mały transporter 74 Ciężki myśliwiec 157 Krążownik 70 Okręt wojenny 212 S…

• Skany, skany, kolega ma gwiazdkę, ale ja jak to ja lece, bo wszedzie ma minutki. Wleciało, choć Obrońca zebral 70% zlomu, wiec bedzie mial na odbudowe latawców, a mialo byc 20kk zysku.. Dnia 21-07-2019 13:24:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KONCZE GRAC [OMA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 250 Okręt wojenny 897 Pancernik 525 _________________________________________ Obrońca pekin [RETRO] ________________________________________________ Mały tran…

• O i kolega coraz więcej owieczek ma Ladny %, przetapiaj na wieksze stadko.

• Niezapowiedzania pobudka po 4... skany skany skany, nic sie nie dzieje, az tu widze ze pojawila sie 15 przy planetecie i juz 25 na reszcie u kolegi.. no to skan. flot jest, surki od groma.. no to lecimy co bedzie najwyzej jak nie zbiore to wyjde na 0. EDIT: kolega poszedl na urlop z takim poteżnym EKO bo stracil pare statków... : ( Dnia 17-07-2019 04:49:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor magento [OMA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.065 Krążowni…

• Kilka prób, jedna bardzo blisko bo zabrakło minuty do wlotu, ale dzisiaj chyba obiad niedzielny był grany, bo FS wrócił minutki sie zrobiły i kolega chyba olał, a reszta to szybki wlot i szybka zbiórka + dofarmianko. Obrońcy SzO. Dnia 14-07-2019 14:43:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor magento [OMA] ________________________________________________ Mały transporter 200 Lekki myśliwiec 278 Okręt wojenny 349 Pancernik 117 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________…

• Gratki ze weszlo ; ) Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi