Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 116.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
niezły push a tak serio, to graty starcia, przetopu i fajnie, że coraz większe % na uni i robi się ciekawie Pozdro!
-
Wyszło jak wyszło, na ten moment widzę, że uni się mocno wyrównało co mnie cieszy z racji tego, że się uspokoiłem to nie będę tutaj wypowiadał się na temat posta naszego narybku Chłopacy graty, szybkiego przetopu na latajki i jazda dalej
-
Graty chopacy Obroncy SzO i topcie na latajki
-
no, i znów napsuliśmy trochę tych zabawek Szczere SzO i pozdrowienia dla Audika za nie klikanie anty i zdrowe podejscie Jedziemy dalej
-
Nabrojone SzO Szakul jesli jeszcze zdecydujesz sie poklikac
-
Gdzieś tam byłem, ale chyba mi paliwka zabrakło na dalszy lot albo ktoś zlamił? Graty ogółem troche stresu ale wyszło na + Przetopimy i wtedy zobaczycie chłopki
-
nie no, chopy takiego pushu sie dopuscic? pozdr, topcie i grajcie dalej SzO kinder po sylwku albo udanego czasu w realu poswieconego pociechą
-
Pozdro dla sojuszu, coś w końcu i mi sie udało w trakcie przerwy pomiedzy szamaniem swiątecznych obiadków [ciach] [ciach] Dnia 26-12-2018 12:54:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Lemon [ZBOCZKI] ________________________________________________ Krążownik 5.852 Okręt wojenny 3.268 Pancernik 3.940 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca AdiGetReady [vVv] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 354 Le…
-
Ależ fajnie, że jestem pierwszy, to takie miłe... [ciach] gosc staje blisko was flota, zwozi all, dostaje gonga i chwile po kasuje wszystko, kasuje konto top 5... to co tutaj sie dzieje staje sie CHORE powodzonka! topcie na puchy, i skupujcie flotki dalej pro gejmerzy! obrońcy SZO albo hmm, chyba juz nie da rady bo skasował konto Moderator Neferet:Prowokacja i wulgaryzm
-
Pozdro dla sojka Obrońcy SzO ps. Haraczyk przyjacielu Dnia 16-12-2018 15:44:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Lemon [ZBOCZKI] ________________________________________________ Krążownik 4.770 Pancernik 2.184 _________________________________________ Obrońca Liquidsoul [OCTO] ________________________________________________ Mały transporter 300 Duży transporter 437 Lekki myśliwiec 10.000 Krążownik 1.000 Recykler 121 Sonda szpiegowska 50 Bombowiec 43 Satelita słoneczny 127 Nis…
-
Atakerom graty, Nalewce wieczny odpoczynek bo to już jest żałosne... ps. Respekt odrobina szacunku do starych znajomych, bo my dobrze wiemy jak kto gra i wiemy jak sie gra w mocnej ekipie takze zluzuj troche pozdro
-
Pozdro dla #Haracza #Adasia #Piwka i #Majtka i dla całego sojka Po przerwie wracam do gry Dnia 04-12-2018 23:47:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Lemon [ZBOCZKI] ________________________________________________ Mały transporter 6.187 Lekki myśliwiec 29.799 Krążownik 2.327 Okręt wojenny 1.094 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Matpod [WETERAN] ________________________________________________ Mały transporter 1.732 Duży transporter 5 Lekki m…