Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 203.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
poprawiłem, a skorzystam z zaproszenia i o reki się nie martw mam tyle ile dokładnie będzie mi potrzeba i podoba mi się jak do mnie mówisz, śmiało możesz iść tą drogą Piękne RW jeszcze raz gratuluję
-
My tu sobie nie szczędzimy ciepłych słów i Ty też doświadczysz przyjacielskiego uścisku jest radość? no i fajnie , piona
-
nie wiem o czym mówisz człowieku, flota stała na kolonii, trzeba było ruszyć 4 litery i lecieć mógłbyś w końcu coś wkleić, a nie nabijać puste posty a nawet jakby ktoś bezinteresownie pomógł to co? chcesz to pomożemy i Tobie
-
Cytat od maly92losiek: „Tym razem użycie swojego konta jako wabika też dobry pomysł” klapiesz tym jęzorem w lewo i prawo, co chcesz aby ktoś Ci brawa bił? zrób osobny temat i przelej swoje żale w nim, a nie pierdzisz nam w topiku. Dobra robota August, nie przypuszczałem, że ktoś się może jeszcze złapać na taki tani numer.
-
Zyak dzielicie równo na 3? Brawo Morfi Ty chytry lisie
-
ACS Nabu san [SPECTRE] & morpheus [SPECTRE] & dziki dzik [SPECTRE] vs. Axerd [UMBRELLA] - 16800%
PostStało to polecielim, W sumie stało tylko 1 sekundę ale czasami więcej nie trzeba Axerd, Tobie sz/o o ile będzie.
-
W żadnym wypadku nie można łączyć w tej konfiguracji 1: P,R,S,T =>U jeżeli mówimy o łączeniu to tylko w opcji 1: P,R,S,T (BEZ U) w przypadku łączenia z serwerem U skazujecie 4 serwery na przegraną już na starcie Nie wiem kto wpadł na pomysł łączenia z P,R,S,T =>U ale jestem święcie przekonany że każdy z graczy na P,R,S,T nie wyrazi na to zgody