Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 203.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie mogę oddać bo wrzuciłem 800kk złomu w nanity i w sumie to już chyba nawet przemielone stoi na moonie, więc jedyny sposób to zezłomowac mnie I kolejna sprawa Logitech ty mnie nie ucz co powinienem robić a czego nie, bo ja zwyczajnie mam w 4 literach te Twoje wywody Tereth Twój dział to mini ST więc zmykaj gdzie Twoje miejsce Kogo jeszcze poklepać po plecach?
-
Cytat od VampireLord: „Ale spoko, na każdego przyjdzie czas by rozliczył się” na mnie napewno przyjdzie czas i to szybciej niż się co poniektórym wydaje Z drugiej strony to już jak leciałeś to wiedziałeś, że nie zbierzesz. Anek poprosiła mnie abym Ci odesłał ale August i reszta nie była zadowolona z pomysłu. Dlatego napisałem, że musimy to przedyskutować ale skoro chcesz mnie rozliczać, a nie dyskutować to temat zamykamy. Kurcze ale ja jestem kulturalny Gratuluj RW i nie życzę SZ/O.
-
Do odważnych świat należy, wypada pogratulować pięknego procentu i udanego wlotu. Ania się widocznie nie spodziewała, że ktoś wleci w jej gsy na spontana ale jak nie pilnujesz floty to finał może być tylko jeden. Niestety Inar moje dobre serce i intencje nie spotkały się w soju z aprobatą, a nawet dostałem lekką zjebnkę za ten pomysł. ( Musimy to przedyskutować jeszcze. Mimo wszystko taki % jest wart nawet tych strat. Gratuluję jeszcze raz. Anek nie życzę SZ/O bo dobrze wiesz, że nie chcę abyś s…
-
czekoladka w naszym us jest??? o cholera teraz dopiero zobaczyłem muszę zmienić us do fsów, !!!!! kurde ale mam lepszy nius, za tydzień zwolnimy drugi slot w tym us, zapraszamy kolejnych chętnych Tereth ja Cię bardzo proszę na litość boską, przestań bo mam zajady EDIT Zapomniałbym o najważniejszym, gratuluje Luca ty mafijny killerze
-
to trzeba mieć skilla aby wysłać całą flotę na 5k Dt, stojące od kilku miesiećy rośnie nam nowa klasa kozaków na taurusie Szukałeś czegoś większego powiadasz? To dobry żart hahaha błagam nie pisz tak więcej bo mam zajady hahaha Brakuje jeszcze jakiejś muzy w opisie ST, proponuje Justina Bejbera czy jak to się pisze Brawo chłopaku a teraz do szeregu