Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 203.
-
Cytat od maly92losiek: „Nabu jak sie wylicza zawrocone kolonizuj ?! O czyms takim nie slyszalem i nie kpij sobie tylko odpowiedz normalnie morfi jak zwykle na poziomie :brawo:” orzeł to ty nie jesteś i nigdy nie byłeś i nawet nie wiesz co to interpunkcja, bo ja o zawróconym kolonizuj nawet nie wspomniałem moja rada więcej czasu spędzaj nad lekturami szkolnymi, a nie nad programem Prawa i Sprawiedliwości bo znowu Cię przyfarmię przy uciesze Debusia vel Kandydata
-
Wasz kierownik wysyła ataki w momencie kiedy ja skanuję okolicę z innego moona .... litości, może by tak mu powiedzieć trochę o podstawach ogame A ta kolonia w naszym us to będzie kiedyś uzbrojona czy taki pic na wodę to było, bo wiecie my czekamy, aż tam ktoś w końcu przyleci pozdrawiam całe czerwone słoneczko, muszę przyznać, że nazwa sojuszu samym swoim brzmieniem budzi trwogę a teraz do rzeczy. Oh i ah jakie cudne RW, gratuluję
-
Cytat od Czekoladowy: „Cały taurus nie może przez Ciebie spać ładnie ich tresujesz” ja nie mogę spać przez bóle brzucha po atakach śmiechu jakie wywołują wasze ostatnie akcje Jak wy się uchowaliście na tym pegasusie i was nie wystrzelało OGN jak kaczki to aż mnie dziwi. Dobra strategia posadzić wszystkie kolonie na dalekiej gali i zapiać U
-
akcja w stylu, "coś tam jest, wyślijcie chłopaków niech sprawdzą", bez skanów lot w ciemno Dzięki Morfi za lot i cynk DON ALL życzę SZ/O z dokiem połowa roboty już za Tobą
-
nie jest to tytan ale zmobilizować jeszcze bardziej trzeba Morfiego bo ma potencjał Dnia 29-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nabu san [SPECTRE] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Grzesiek [R W] ________________________________________________ Mały transporter 3.016 Duży transporter 12.648 Lekki myśliwiec 2.402 Ciężki myśliwiec 1.066 Statek kolonizacyjny 3 Sonda szpiegowska 13.722 _____…
-
uprzedzam Morfiego, czasami wklejam coś tam się wudu zalogował i resztki odebrał Dnia 21-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nabu san [SPECTRE] ________________________________________________ Pancernik 121.939 _________________________________________ Obrońca Voodoo [G-G] ________________________________________________ Mały transporter 3.549 Duży transporter 25.751 Lekki myśliwiec 2.168 Ciężki myśliwiec 342 Krążownik 1.625 Okręt wojenny 37 Statek kolonizacyjny 5 Re…
-
Dnia 12-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nabu san [SPECTRE] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca spo [HUSARZY] ________________________________________________ Mały transporter 582 Duży transporter 1.406 Lekki myśliwiec 5.122 Ciężki myśliwiec 82 Krążownik 2.020 Okręt wojenny 100 Recykler 250 Sonda szpiegowska 1.476 Bombowiec 829 Niszczyciel 55 Pancernik 1.005 __________________________…