Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 126.
-
Długo ten złom leżał, bo obserwowaliśmy go trochę ze Zuoem, ale Zou z 5 gali by trochę leciał a i ja stateczków nie miałem w pobliżu Szkoda sojusznika, chociaż nie zdążyliśmy się z nim zżyć, niedawno dołączył a i aktywny też zbytnio nie był. Mimo wszystko szkoda. Trudno, za błędy się płaci. Powodzenia w realu albo może kiedyś na innym uni. Gratulacje Leman, odrobiłeś z nawiązką to co straciłeś. Zysk mega to masz co przetapiać
-
No to żeś teraz walnął To że Cię stać na takie coś to wiedzieliśmy od dawna, tylko czekaliśmy aż w końcu wejdzie Graty, graty, jeszcze raz graty Ale apetyt rośnie w miarę jedzenia Czekamy na jeszcze i na więcej Obrońca już urlopik zapiął, ale mam nadzieję że wróci i spróbuje odbudowy. Pozdro Moderator Neferet:Poprawiłam wykropkowany wulgaryzm
-
Szkodnik [SUPERMEG] & Rookie [SUPERMEG] & GrZyBeK [SUPERMEG] vs. DARK DRAGON [GaU] ~ 7038.48%
batonik - - Starcia Mensa
PostACSy zawsze fajnie wyglądają Więcej wiary chłopy, bo mało w Was tego widziałem podczas lotu Gratulacje, fajnie znowu widzieć nasz sojusz po tej lepszej stronie Obrońcy szo
-
#5 Wszyscy mają Mambe ST, mam i ja! Starcie bez historii, można było wyciągnąć kilkanaście baniek więcej, ale bomberki leciały za długo Pozdro dla pijaczyn z Supermeg! Dnia 27-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor batonik [SUPERMEG] ________________________________________________ Pancernik 8.106 Okręt wojenny 10.000 Krążownik 25.000 _________________________________________ Obrońca suddenly_alpaca [WwG] ________________________________________________ Mały transporter…
-
GrZyBeK [SUPERMEG] & Alyther [SUPERMEG] & Yagami [SUPERMEG] & Freedon Nadd [SUPERMEG] & Wredny [SUPERMEG] vs. Pawulon [W C] ~ 5012.97%
batonik - - Starcia Mensa
PostWracają z urlopów i od razu ST, ja chyba też zapne urlop jak tak to wygląda Gratulacje i oby na tym nie koniec Obrońca już w raz w tym tygodniu mógł stracić tą flotę, tylko Depesza do roboty szedł Co się odwlecze to nie uciecze. Zostało w soju. Obrońcy
-
Siema, po raz 4 Solo, ale 1 pod nowymi banderami Stało wczoraj, ale jakieś aktywki były i nie bardzo był czas na kontrolę lotu to poleciałem dzisiaj już bez aktywek i z pełną kontrolą. Obrońca ma kilka moonów, ale widocznie służą mu tylko do ozdoby Pozdro jak zawsze dla moich lamek Sir Acid i Kapitan Wałek oraz dla całego SUPERMEG w szczególności dla Depeszy za to że we mnie uwierzył (grzej to dupsko i wracaj ) Dnia 18-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor batonik [SUP…