Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 126.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Northwood [SUPERMEG] vs. ValhallaReborn [BRZ] ~ 185409.98% - Top 1 solo
batonik - - Starcia Mensa
PostOj Didi, Didi... Taki jesteś jak Cię poznałem na początku mojej gry. Arogancki i przemądrzały. Nie wiem ile masz lat, ale zachowujesz się conajmniej na pryszczatego nastolatka. Nigdy Cię nie wyzywałem ani nic z tych rzeczy, to że cisnęliśmy beke z Ciebie na discordzie z niegrającymi już Sir Acidem i Kapitanem Wałkiem to swoją drogą. Ale publicznie nigdzie tego nie zrobiłem. Więc nie rozumiem dlaczego moje pozdrowienia tak Cię zdenerwowały. To tylko potwierdza moje wcześniejsze słowa. Miękka pała…
-
Kazzu [SUICIDE] & kakarotto [SUICIDE] vs. Prescot [SUPERMEG] ~ 11785.79%
PostCo jak co, fajna współpraca Szkoda sojusznika, ale przy jego eko to nie problem
-
#2 Profesor Smakosh vs. Owca [LSBS] ~ 215.77% + Profesor Smakosh vs. Figurczykk [SWG] ~ 140.33%
PostOd razu wiedziałam, że to Ty Graty, może też się tu gdzieś spotkamy Obrońcy
-
Styrtasiepali [WOWWW] & Never Ending Story [Red Moon] vs. Bazi [W C] ~ 28911.21%
PostZawsze lubię oglądać ST w ACS. Wspólne loty to coś na prawdę super. Wam to wychodzi zawsze elegancko Gratulacje, mimo rozbijania jest się czym dzielić Obrońcy
-
#6 Z okazji urodzin wszystkiego najlepszego Grzybek, choć w sumie nie zasłużyłeś Drugi raz u tego Pana, widocznie pierwszy raz go nic nie nauczył. Co do starcia to porozbijałem się dosyć mocno, to prawda, ale na minus nie wyszedłem. Przecież nie zawsze zysk się liczy. Pewnie gdyby Smakosh miał więcej czasu to on by to zdjął z lepszym zyskiem, bo miał tyle samo drogi co ja, ale na szczęście to już się nie wydarzy Pozdro SUPERMEG! Dnia 21-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Ag…
-
#30 Kylo Ren [WOWWW] vs. Hitman 47 ~ 9977.14% - w sumie powinno być vs Grzybek, depesza, Pavulon, :D
PostJedno jest pewne, GrZyBu zj... po całości, bo nawet z Hitmana śrubki nam nie zostało. A co do kontry to i tak za mało floty by było, żeby się podstawiać więc trochę to rozdmuchałeś, ale Twoje prawo wygłaszać co Ci się podoba. Pozostaje pogratulować ładnego starcia i ładnego zysku Obrońcy szo
-
Tomex [USG] vs. Demigod ~ 2122.15% & Tomex [USG] vs. Demigod ~ 2119.4%
PostTak myślałem, że jak postawiłeś lotkę w układzie to będziesz próbował. Szkoda, że nie weszło główne danie, ale chociaż na osłodę masz trochę zysku. Gratulacje Obrońcy szo i lepszego pilnowania, bo niedawno też tu gościł.