Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 126.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, taki mały bączek ale jak się mieści to czemu nie wrzucić Info od Depeszy, że leci flota na transportuj na planete. Mógł sam polecieć, ale oddał cel bo miałem bliżej, także serdeczne dzięki Dziku Tobie dedykuje w takim razie to ST Dnia 27-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor batonik [SUPERMEG] ________________________________________________ Pathfinder 1 Niszczyciel 5.123 Bombowiec 11.070 Pancernik 40.000 _________________________________________ Agresor depesza…
-
Graty dla atakerów, odbudujemy sojusznika i gramy dalej Darkon szo
-
No to Depesz się dorobił kolejnego rekordu. następny będzie już powyżej 100k % Żebyśmy my te % co przepijemy do RW doliczali to by nas nikt nie przebił Brawo chłopaki, aż bym powiedział akcja nie w naszym stylu, tyle chłopa i nikt nie spierniczył Depesza w sumie Ty byłeś pomysłodawcą całego przedsięwzięcia dlatego dla Ciebie największe gratulacje Obrońcy
-
Nie sądziłem, że mówiąc kilka dni temu "Pozdrów mnie przy następnym ST za te paliwo" to nastąpi tak szybko Musisz mieć na uwadze, że nie zawsze Ci się uda tak łatwo jak tym razem się udało. Można to nazwać szczęściem nowicjusza czy jakoś tak to szło Wiadomo szkoda złomu, niech się komuś odbije A Tobie Rookie wielkie gratulacje, fajny % i akcja zrealizowana tak jak sobie zaplanowałeś Roziu
-
Witam. Na prośbę sojusznika wrzucam jego przywitanie się z uni. Flota wypatrzona kilka dni temu, miał być ACS, ale nigdy nie pasowało to poleciał sam Gratulacje Darkon ode mnie i reszty. Słowem od Darkona: "Pozdro dla ekipy Obrońca zalogował chwile po starciu i podebrał trochę złomu, niech ma na odbudowę" Dnia 12-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Darkon [JAP] ________________________________________________ Krążownik 1.816 Okręt wojenny 640 Pancernik 1.047 ________…