Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 70.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratulacje ja też go miałam niebawem zdejmować ale cieszy mnie to bardzo że ktoś mnie wyręczył należało się za moje krzywdy dobra robota chłopaki Nie zdążyłam ale może jeszcze będzie okazja kiedyś

• Dobra robota , wkońcu do niego wróciło

• Graty wysłałam FS na inny procent niż miał lecieć i wrócił szybciej niż myślałam a mnie trochę poniosło w świat no cóż zdarza się, taka gra

• Jak dzik w sosnee ponury lamka zaspał odwrót

• @Ezio haha Twoja moonowka też mogę być. grats R zły dzień dziś mam ale rozmowa była miła.

• Rozpadł się ? A może zmienił nazwę

• Lataj lataj , też niebawem dołączę

• Piwo piwo co to się stało . Ty latasz Grats

• Poranne skanowanie okolicy a tu coś stoi złom cały zabezpieczony podziękowania dla sojuszników za pomoc w zbiórce ale ktoś na powrocie zachaczyl o jedną partie recków, pozdro dla łapiącego zysk tak czy inaczej się zgadza następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaDz [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 2.312 Lekki myśliwiec 1.650 Krążownik 1.080 Okręt wojenny 208 Pancernik 104 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Skippe…

• Wrrr następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponurek [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 18 Lekki myśliwiec 100 Krążownik 607 Okręt wojenny 249 Pancernik 334 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor MaDz [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 700 _________________________________________ Obrońca Constable Draco ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transport…

• [list][*] [/list] Dnia 10-04-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaDz [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 58 Lekki myśliwiec 147 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 221 Sonda szpiegowska 12 _________________________________________ Agresor Ponurek [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 402 Krążownik 325 Okręt wojenny 57 Pancernik 54 _________________________________________ Obrońca Palpatine [TMP] ________________…

• I kolejny ACS pozdrowiam Dnia 10-04-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponurek [RETRO] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Lekki myśliwiec 406 Mały transporter 396 Okręt wojenny 57 Krążownik 256 Pancernik 48 _________________________________________ Agresor MaDz [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 198 Mały transporter 79 Duży transporter 15 Lekki myśliwiec 186 Ciężki myśliwiec 1 _________________________________…

• Znalezione nad ranem przez kolege , a ja tylko na doczepkę Dnia 10-04-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor walek [RETRO] ________________________________________________ Duży transporter 120 Lekki myśliwiec 828 Ciężki myśliwiec 2 Pancernik 42 Krążownik 136 Okręt wojenny 15 _________________________________________ Agresor MaDz [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 181 Mały transporter 139 Lekki myśliwiec 333 _________________________________________ O…

• Dziękuję nie trzeba bylo tak komplementować mnie koleżanko , toż to miód na moje uszy i oczka nie chowaj urazy za poprzednie uni hihi dla mnie to byla świetna zabawa

• Takie tam małe farmienie po nocy następujące floty spotkały się w walce: Agresor SalamAlejkum [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 328 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor MaDz [RETRO] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 3 Krążownik 140 _________________________________________ Obrońca Constable Prezes [PMG] ________________________________________________ Duży transporter 38 Lekki myśliwiec 1 Krążownik…

• Pobudka wcześnie rano i takie oto coś wpadło Ktoś podprowadził 30 recków mety , na zdrowie Pozdrawiam robaczki z RETRO Dnia 01-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaDz [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 37 Krążownik 72 Lekki myśliwiec 258 _________________________________________ Obrońca tonyviroos [Vril] ________________________________________________ Mały transporter 50 Lekki myśliwiec 19 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 7 Okręt …

• Pierwsze loty na uni zaliczone teraz będzie już z górki Skan lot i bum Do zobaczenia wkrótce Dnia 31-03-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaDz [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 41 _________________________________________ Agresor Ady [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 71 _________________________________________ Obrońca tonyviroos [Vril] ________________________________________________ Mały transporter 16 Duży tr…

• Wole byc top 1000 po roku i grac z 10 k graczy niz byc top 10 przy 200 graczach i ich moonowkach Cytat od ciap: „Pewnie większa logika dla tych osób niż grać na serwerach gdzie po roku może wejdą do top 1000. ”

• W 9 galach bedziecie latać chyba na konta duchy po miesiacu jak zostanie 1000 graczy aktywnych , a po dwóch to co najwyzej surkę przewalać trampkami i stopić flote bo sie nie bedzie oplacalo dykty przepalac na +/-100 ukladow kilka razy dziennie .. Brak słów ekipa GF ma klapki na oczach i zatrzymala sie z grą w roku 2007 a graczy ubywa i nic nikt nie robi by odwrocić tą tendencje tylko nowe uni i nowe uni a o starych pomyśleliście ? Moze zamiast wypuszczac ch*j warte serwery co 2 msc ktore upadaj…

• pomijajac fakt ze wczoraj spedziles 12 h na sondowaniu co 5 minut i kilku lotach gapiac sie w ekran i odświezajac to Brawo Ty. Od prawie poczatku tego uni bez złoma i z dorobkiem kilkadziesiat St co nie ujrzaly publiki ale wkoncu i do mnie przyszlo czas na emeryture na wezn, rośnij robaczku po top 1 powodzonka Mareczku