Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-72 z 72.
-
Z pozdrowieniami dla sojuszu PHOENIX Dnia 06-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Prorok [PHOENIX] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 300 _________________________________________ Obrońca zdzichowo ________________________________________________ Mały transporter 180 Duży transporter 222 Lekki myśliwiec 400 Ciężki myśliwiec 200 Krążownik 260 Okręt wojenny 352 Sonda szpiegowska 55 Niszczyciel 222 Pancernik 222 Wyrzutnia rakiet 30.618 Lekki…
-
No tak bo zawsze możecie otworzyć 3 nowe uni i będzie fajnie i kasa będzie a Ci co nawet zrezygnują zazwyczaj zaloguja się na nowych uni :). Pozostaje mi skończyć z ogame i to będzie najsensowniejsza decyzja dla mnie i dla każdego kto takie rozwiązanie wybierze skoro nikt nie powie nic konstruktywnego na temat UF.
-
To może zbiorowa rezygnacja z ogame jeśli nie zrobią nam łączenia? Zbierzmy ludzi każdy z każdego swojego uni. Zliczmy ile osób pójdzie na taki układ. I wszyscy się wypowiemy na tym lub innym forum. Jeśli nikt na to nie zaraguje to kończymy i tyle. Może jak będzie nas duża ilość i faktycznie zagrozimy, że kończymy grać to coś z tym zrobią. Z mojej strony nie widzę sensu dalszego grania w 20-30 osób, bo po prostu nic się nie dzieje. Nie ma się co dziwić, że ludzi ubywa na starych uni jak jest co …
-
Gratuluję i dzięki jeszcze raz za zaproszenie do ataku. Obrońcy SzO
-
Z pozdrowieniami dla sojuszu PHOENIX Dnia 31-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Prorok [PHOENIX] ________________________________________________ Mały transporter 3.028 Lekki myśliwiec 50.000 Okręt wojenny 1.288 Niszczyciel 329 Pancernik 827 _________________________________________ Obrońca kurka [G-H] ________________________________________________ Mały transporter 430 Duży transporter 1.954 Lekki myśliwiec 1.710 Ciężki myśliwiec 210 Krążownik 34 Okręt wojenny 55…