Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 104.

• Zysk przyjemny, rośnij i lataj dalej

• Gratki trafienia Widać że nam się rozkręcasz, top i lataj dalej

• Wstawiam za znajomego. Dnia 13-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ryzykant_Drake [N-D] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 366.923 Krążownik 52.331 Okręt wojenny 30.028 _________________________________________ Obrońca Geologist Universe ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 8.245 Okręt wojenny 1.410 Recykler 133 Sonda szpiegowska 10 Bombowiec 605 Satelita słoneczny 776 Gwiazda Śmierci 3 …

• @tom już nie przesadzajmy z tym "jednym z największych antyfanów" przeceniasz mnie :p Moja nie chęć do was wynika z jednego prostego powodu, ale to jak chcesz możemy załatwić na priv Co do starcia to tak fakt w 100% mój błąd i tu nie ma co dyskutować. Wiele osób do mnie pisało i znają szczegóły więc nie ma co drążyć. W myśl starej zasady kto ma wiedzieć ten wie. Co do atakujących to gratki wlotu. Trochę szczęścia mieli moona spadł za łatwo... A jeśli chodzi o odbudowę to raczej prędko nie nastąp…

• Świat się kończy deres poderwał zabawki Gratki wlotu i oby więcej takich. Widzę że uf rozgrzała niektórych

• To i ja przywitam się z nowym uni PB Pozdrowienia dla buddy i sojusz, @franc Obrońcy szo, chociaż już zmienił kolor ... Dnia 26-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ryzykant_Drake [N-D] ________________________________________________ Krążownik 100.259 Okręt wojenny 40.862 Pancernik 4.534 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Inkfernus [Hanza] ________________________________________________ Mały transporter 547 Duży transporter 7.328 L…

• @tom mi nawet nie chodzi już o wydawanie kasy na anty. Po prostu bawi mnie jak ktoś nazywa takie akcje zjawiskowymi, finezyjnymi itp Wystarczy napisać jak było, a komentarze w stylu ogsona to śmiech na sali. Oczywiście to moje zdanie. Natomiast akcja z katakurim to inna para kaloszów i raczej bym tego nie porównywał. Podstawa czyli anty ta sama ale wykończenie to już inna bajka. Więcej się namęczyli na wyklikaniu stacji i policzeniu tego. Plus dodatkowe emocje związane z ogarnięciem obrony. Jak …

• @OgsoN z klasą ? serio, przeklikanie tp za anty,tudzież detroidy to raczej pay for win ... ale co ja tam mogę wiedzieć Obrońcy

• Pożegnanie

Drake - - DiD Uriel

Ehhhhh znowu to samo, co wy macie z tym piwkiem ? Serio robicie z niego największego celebryte na uni, aż tak wam na nim zależy ? Powinniście zmienić nazwę na "gang żółtych wielbicieli piwka" ... Czy coś w tym stylu Co do powrotu, cóż pożegnanie nie wyszło i bawimy się dalej. Na jesień wszyscy się ożywili

• Ponad próg się łapię to wstawię Ot lot na bunkier i małe tankowanie Pozdrawiam Zboczków i znajomych z xan Dnia 12-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake_oddam [ZBOCZKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 405.042 Krążownik 83.000 Mały transporter 74.888 Sonda szpiegowska 5 _________________________________________ Obrońca dawid00125 [aLEGION] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3 Recykler 300 Satelita słone…

• To i ja wrzucę coś od siebie Bardzo ciekawa noc dzisiaj była, dużo się działo Pozdrawiam Zboczki ostatnio coś zaczęli latać, znajomych z xan(czekamy na uf) i wszystkich klikających @franc Baba dzięki za noc P Dnia 12-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake_oddam [ZBOCZKI] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca lolkikolki [W_S] _______________________________________…

• Gratulacje dla wszystkich atakujących za pomysł i dopięcie wszystkiego Co więcej cieszy widok latających zboczków i to po dobrej stronie. Największym sukcesem dzisiejszego dnia było podniesienie antykwariatu @franc, w końcu się ruszyłeś i oby częściej Obrońcy klasyczne szo żółci pewnie pomogą. Co do obrony to była jak dzisiejsza gra naszych kopaczy. Niby na początku coś się działo ale wyszło jak zawsze Można by jeszcze napisać że Uriel przeżywa renesans, zobaczymy jak się dalej potoczy

• Jak nie pokonają mnie promile i bfs, to będzie wesoło Ostatnio było blisko ale to już inna historia. Może nawet @franc ruszy swój antykwariat

• Danie główne dzisiejszego dnia Na obrońce latałem kilka razy od momentu wbicia w us i zawsze brakło kilku minutek aż do dzisiaj Osobiście moje top1 solo co cieszy a jeszcze bardziej cieszy fakt że udało się trafić żółtego stworka Minionki 3 Drake 1 bawimy się dalej Pozdrowienia dla Zboczków, ekipy z xan, Baby (która podesłał skana jako pierwsza) i EE @franc @BAD LUCK Dnia 08-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake_oddam [ZBOCZKI] ___________________________________…

• Czasu trochę więcej, mniej obowiązków a i motywacja wróciła to można polatać Pozdrowienia dla zboczków i ekipy z xan Tyjemy dalej Obrońcy szo, który to już raz ... @franc Dnia 08-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake_oddam [ZBOCZKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 439.665 Krążownik 98.522 Pancernik 4.669 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Obrońca Krakow Knights ___________________________________________…

• Pozdrowienia dla Zboczków, Baby i znajomych z xan. Szkoda, że trampki były dziurawe ale nie ma co wybrzydzać. UF się zbliża więc tyjemy dalej @franc Dnia 05-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake_oddam [ZBOCZKI] ________________________________________________ Krążownik 80.639 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Obrońca Jamaz ________________________________________________ Duży transporter 16.400 Recykler 130 Sonda szpiegowska 100 Sateli…

• Kolejny bunkier przeorany Pozdrowienia standardowo dla Zboczków i znajomych z xan. @franc Dnia 05-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake_oddam [ZBOCZKI] ________________________________________________ Mały transporter 77.255 Lekki myśliwiec 387.554 Krążownik 31.223 Okręt wojenny 28.630 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Roger ________________________________________________ Mały transporter 5.888 Duży transporter 4.000 Krążownik…

• Pozdrawiam Zboczki i znajomych z xan, obrońcy szo. @franc Dnia 03-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake_oddam [ZBOCZKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 427.372 Ciężki myśliwiec 243 Krążownik 53.069 Okręt wojenny 27.340 Mały transporter 40.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca mustangja123 [jwp] ________________________________________________ Duży transporter 220 Lekki myśliwiec 2.150 Ciężki myś…

• Hahahaha czegoś takiego jeszcze nie słyszałem "legalny push" dobre sobie Nie ma to jak legalnie za sponsorować polowe sojuszu Tylko minionki są wstanie wpaść na coś takiego. Jeszcze jedno @buleon daruj sobie teksty o dzieciach kupujących konta, nie mierz wszystkich swoją miarą. Zresztą wiadomo że wszystkie konta należą do Wiosny i RB Co by nie było offtopu, gratki trafienia a DS Bszo

• Pozdrawiam zboczków i tajemniczą koparkę Obrońcy szo. UF się zbliża to można jeszcze trochę poklikać @franc Dnia 29-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Drake_oddam [ZBOCZKI] ________________________________________________ Pancernik 4.717 Okręt wojenny 18.943 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca jackbuli ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.500 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 600 Okręt wojenny 1.500 Stat…