Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 64.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
panowie cóż tu mówić przepraszam za wpadkę ale niestety wczorajsze urodziny i dzisiejsze imieniny swoje zrobiły a czułem po kościach a tobie loci cóż wiedziałeś że mam urodziny z fejsa i wystarczyło na datę popatrzeć że dzisiaj Jarosława jest i może sie uda i ci się udało ale dlaczego uciekłeś na urlop strach przede-mną zrobił swoje bo jesteś nie dość że oszustem ( obiecane w zeszłym roku wsparcie na mojego syna - 0 - to nie obiecuj że coś robisz a tego nie wykonujesz bo licząc na wsparcie oszuk…
-
Sojusz DooM
Postorok ty niepykaj ja na Yakini pykam sobie nałuk to jest bo sie wraca do gry pozdrawiam Jery
-
panowie jeszcze raz dziękuję za lot bo że się udało je sprzątnąć to aż mnie zdziwiło bo przysnęło mi się i flotę zobaczyłem jak na miejscu wylądowała po tym ST hehehhe pozdrawiam wszystkich lubiących bawić się grą
-
chłopaki dzięki za lot i za noc nieprzespaną resztę dopiszę jak się wyśpię później bo zmęczenie swoje robi teraz chwila relaksu nastała - cóż o akcji można napisać wyszedł w ten dzień spontan i stres bo loci siedział na koncie wcześniej cały czas co 30 minut akty były aż tu chyba zmęczenie grą zrobiło swoje bo udało nam się zebrać cały złom mimo ze brakowało masę recków było tylko powiedziane przez Andrzeja do świąt pakujemy i zapakowaliśmy ładną paczkę ja tylko dopowiem jedno ode mnie osobiście…
-
pogratuluje chociaż niewiele zabrakło aby te pancki spadły po prostu net się zawiesił i pech zamiast telepnąć nic nie mogłem zrobić a odnośnie multikont twoich znasz moją opinię i oszukania sojuszu tak że pozdrawiam ps małe sprostowanie , bo do pomocy że Kamieniarz zniszczył mona nie mam nic, ale żal mam do ciebie oskar bo prosiłeś abym nie latał na kamieniarza jak towaru powyżej 6kk nie będzie na jego monie czy planecie i tego się trzymałem . tak że słowa twoje oskar jak widać są nic niewarte i…
-
graty piękna akcja oby częściej i większe steki wpadały a to życzenia dla pokonanego który był moim znajomym i ufałem mu życzę mu pięknej i wybitnej gry na multikoncie (potrójnym) i stawiania topki nad sojusz, znajomych i najważniejsze zaufanie ps. zaufanie stawiam najwyżej a to niestety loci złamałeś Pozdrawiam wszystkich
-
pozdrawiam jeszcze raz cytuje "mam inny pomysł , podzielmy floty na mniejsze żeby mieli mniejsze straty jak będą po nas latać, a my będziemy patrzeć na to z boku, no jaja jak berety, Zdejmować urlop i dawać do wojny, my podejmujemy rękawice, zadarliście z jednym z naszych to macie pojechane, i prośby jerego żeby SC się nie mieszał bo ma za dużą flotę to kpina na maxa, ma patrzeć jak biją jednego z naszych itd a nie ma brać udziału w obronie swoich i pomszczeniu jednego z AS-ów? Nosz kurrrrrrczak…
-
Dziękuję za gratulacje celem tego starcia było pobudzenie unii bo przewaga wasza i tak jest potężna, ale jak sami widzieliście nikt flot nawet do farmienia nie chce stawiać bo z reguły wszystko od razu na wstępie jest złomowane przez was - nie dopuszczacie aby ktokolwiek podbudował flotę każdy czeka na połączenie unii które by dało świeżości unii i wam możliwości wykazania się kamieniarzowi jeszcze raz wszystkiego dobrego życzę - i jak widać monów nieściągalismy tylko obserwowaliśmy i polecieliś…
-
Dnia 07-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: NA WSTĘPIE CHCIAŁBYM PODZIĘKOWAĆ ZA LOT WSPÓLNY I ZA ZAUFANIE ODNOŚNIE SAMEGO STARCIA CÓŻ MÓWIĆ NAMAWIANY BYLEM OD DAWNA JAK NIE Z JEDNEJ STRONY TAK I Z DRUGIEJ ŻE MOŻNA ZEBRAĆ EKIPĘ I ZEZŁOMOWAĆ NAJMOCNIEJSZY SOJUSZ JAKIM SĄ ASY WŚRÓD KTÓRYCH SĄ I PRZYJACIELE KTÓRZY SAMI DORADZALI ŻE PRZECIEŻ JAK ZBIERZESZ EKIPĘ TO ZEZŁOMUJESZ KTÓREGOŚ Z NAS BO TO TYLKO GRA - I TAK JA TEŻ UWAŻAM CO DO SAMEGO STARCIA STAŁA FLOTA OD DAWNA BRAKOWAŁO…