Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-96 z 96.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Powiem tak .. Złom ładny bo jest go sporo Flota niezła żeby nie powiedzieć STRASZNA w dobrym tego słowa znaczeniu Ale co do złomowania .... nie wypowiem się do puki nie pogadam z prawdziwym Bujashaką. On już od jakiegoś czasu się nie odzywa (stąd podejrzenie że to już nie buja) i dlatego go złapałeś , a jeszcze nie tak dawno na klanowym kanale ofen napisał że albo konto sprzeda albo że ci się podstawi. Nawet że sam poleci na twoje statki byś daleko nie latał w ramach tego że tak usilnie PRÓBOWAŁ…
-
Co tu dużo mówić Rano był skan i lot... Niestety także była ucieczka zaraz przed wlotem wraz z kilkoma "MIŁYMI" słowami od niedoszłego obrońcy Aż żal było mi go zgłaszać za mhmmmmm "Przyjemne " rozpoczęcie dnia i przyjęcie mojej floty na swoim terenie Ale nic ... Jak nie ja to ktoś inny Szczęście uśmiechnęło się jednak do mnie ponownie i nie czekając wysłałem moje Rekiny wraz z Kazimierzami No i jest Ciekawi mnie tylko czy teraz także usłyszę parę "miłych" słów od byłego właściciela A także czyj…
-
Nie ma co się rozpisywać Obrońca nie raz wybierał się na dłuuuuuugie loty a bunkier odstraszał i to bardzo ... Raz już go nawet na fali łapałem ... Niestety bez skutecznie ... Do dziś Widziałem że leci i czekałem aż się nie doczekałem ....głupia sprawa.... bo na falange zaspałem ;D Ale mimo to postanowiłem polecieć puki jest off Szybki wlot i JEEEEST Dnia 06-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AserKriel [FURIANIE] ________________________________________________ Duży…
-
Już wczoraj ludki odemnie z sojuszu się zbierali ale dla większości zielono było. Na szczęście dla mnie nie
-
Co tu dużo mówić. Skan, szybki wlot i złom Podziękowania dla dziewczyn i chłopaków z "Furii" bo gdyby nie ich skan z wczoraj to bym tej floty nie gonił a nawet nie wiedział o jej istnieniu. Dnia 30-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AserKriel [FURIANIE] ________________________________________________ Krążownik 8.300 Okręt wojenny 2.000 Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca Agnieszka [HSR] ________________________________________________ …
-
Teraz już wiem czemu nie poleciałem w tym ACS ;/ ładne bicie szkoda tylko Nidosa Obrończy SZO a złomiarzom nowych celów
-
nie wiem gdzieście to niby takie info dostali o tej antymaterii ale ja szmaglova znam i wiem że nie kupuje anty.... Tak samo z tymi antyreckami.... Nie on zebrał złom... A agresor by to wiedział jakby go zeskanował. Jak i cała reszta. Jak chcecie wiedzieć kto [ciach] złom to szukajcie tego co sprzedał chłopaków z ASO albo kogoś komu Worek dał cynk że leci. Ale nie... Łatwiej przeca oczernić człowieka, zgnoić a [ciach] na ten temat wiedzieć. Ja na anty nie wydałem ani złotówki. Ale nie powiem że …