Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 81.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
breakus [PZT] & Hate [PZT] & Wachu [PZT] & Ink [PZT] & Flusik [PZT] vs. tyrmur [W_P] 24205 % Rekord uni i Top 1 ACS
Qble - - Starcia Merkur
PostGratulacje naleza sie wszystkim osoba bioracym udzial nie tylko w STarciu, ale calej akcji. Jak wspomniano we wczesniejszych komentarzach, najwieksze naleza sie Breakowi, bo to jest jej Ojcem Ja osobiście ciesze sie, ze miałem okazje wziac udzial w tym locie, z tak doborową ekipa, dzieki Panowie i Panie ! Gratulacje tez w pewnym sensie naleza sie Tyrmurowi, za postawe po starciu i chec natychmaistowej odbudowy, zakladam ze sojusz pomoze ( oby tylko nie tka gorliwie jak w wypadku Lzk :pp ) i jesz…
-
Tyrmur - jesli ktos pisze takie dlugie posty z komorki, to dla mnie wlasnie nie ma zycia - mi by bylo po ludzku szkoda czasu bo bo to dosc czasochlonne Widzisz, jest spora subtelna roznica - Szczepan jest we wrogim, Waszym sojuszu, a Ty kasujesz goscia ktorego konto gralo pod Twoja bandera, potem wisialo dlugo jako Oddam az nagle cud sie stal. No ale, faktycznie - to samo, zakładam, że miedzy maluchem a bmw tez nie widzisz roznicy jezdzi, to jezdzi, przecie to to samo. Patrzymy na swoje podworko…
-
heh myslalem ze bedzie jak kontem Num Locka, ale widze, ze w raz z nieukaranym wystepkiem odwaga rosnie, co za czasy. Zaskoczony tylko jestem, oczywiscie negatywnie, ze rowniez Lzk postanowil w tym partycypowac. Panowie, ja bym Wam pogratuluje, na prawde szczerze pogratuluje, ale jak zezlomujecie cos co przez wiekszosc czasu trwania z uni nie gralo z Wami w jednym sojuszu. Mysle, ze obnizacie swoja wiarygodnosc w tej chwili do 0, jednoczesnie tracac resztki szacunku w oczach innych graczy - Wasz…
-
Cytat od tyrmur: „ z tego co pamiętam to ink dostał kiedyś bana za push na koncie hali madrit N Ale to jak się nie chce pamiętać to się nie pamieta I racja rozmowa i konkurencja to 2 inne sprawy. Ale namawianie kogos żeby leciał cala flota wiedząc że będziesz tam na niego czekał to już jest trochę nieuczciwe. Można po prostu przemilczeć albo powiedzieć ze się nie wie jak będzie najlepiej cokolwiek ale z tą namową to już przesada ” Tyrmur, Geriavit by Ci sie przydal, bana za push na Hala Madrid d…
-
[ciach] Odnosnie pisania - jesli nie jest ktos ze mna w sojuszu, nie mam go w buddy ani nie napisalem mu wprost, ze ma ode mnie spokoj, to wszelkie pretensje ze go zaatkowalem sa dla mnie niezrozumiale. Gdybym mial nie atakowac kazdego z kim pisalem, to nie duzo by mi tu na uni do roboty zostalo. To jest gra, mozna rozmawiac jednoczesnie ze soba konkurujac, ale watpie, ze do takiego murka jak Ty to dotrze. Do Twojego bełkotu odnosnie pushowania nawet sie odnosic nie bede, bo jak stara maksyma gł…
-
to co zrobiłeś tutaj Ink, z pomocą El Sabaha to czysta demolka. Skasowałeś w jeden dzień, na dwie raty, trzecią najwiekszą flotę na uni, zrobiłes to w dużej mierze na czysto, a dobitka to piękna wisienka na torcie. Lzk został po prostu skoszony rowno z podłożem. Ogromne gratulacje Ink, obawiam sie ze po takim pokazie mało kto w najbliszym czasie odwazy sie na robienie kontry Szkoda samego Lzk, bo padl jeden z lepszych graczy na uni - jednak myślę, że stracić flotę w takim stylu to żaden wstyd. Z…
-
Cytat od venlo: „Tyrmur mam szkockiego kotka.sliczny i pieknie miauczy ale nie wyje tak jak ty jak mu sie miska z mlekiem rozleje. Piekna akcja gratulacje.” hahaha po mistrzowsku skwitowane:D Cytat od tyrmur: „ co niektorym sie juz grac i tak na tym uni nie chce jak wiadowmo ze flota top 1 przerasta inne o 5 razy . to i tak wiadomo ze juz gracz jest nie do rozwalenia, uni umniera i juz floty stoja sobie bo sie pilnowac nie chce . no ale gratulacje sie naleza ” Nie rozumiem, czy cały sens tej gry…
-
Cytat od cks: „Tak jak przypuszczałem jakiś szczekacz zawsze musi siać ferment. Po pierwsze, obrońca zalogował się 5 min po starciu, gdyż napisał pw Rafałowi, wyfarmiliśmy praktycznie wszystko z moona ( prócz około 3kk mety) więc kolego o jakim dexie mówisz? Po drugie, czemu się dziwisz, ze zobaczyłeś flotę Rafała na moonie 80 min po starciu? Przecież to tez sam układ (mnie też skanowałeś - podniosłem flotę a nie zobaczyłeś jej, magia) Po trzecie, też dostałem taki pw od SOSNY (oddamkontopw) z j…
-
Nawet do mnie pisaly niektore osoby jak jeszcze zlom lezal ze to starcie to push - jakbym byl GO albo SGO. Co by nie bylo, nie wiem na jakies podstawie padaja takie osady - mysle, ze szkoda oskarzac bez dowodow. Cytat od maskul: „ Jeszcze raz Wielkie Graty dla Was obu Dobrze, że moje Fs-y były dopiero krótko w locie, udało się je zawrócić, teleportować recki i posprzątać resztę tego bałaganu Mam nadzieję, że nie będzie teorii spiskowych, bo nie sądzę, żeby obrońca akurat tak chciał skończyć tym …
-
ACS; gotYa i zeol [PZT] vs zasiadacz [CNP] - 1727,68% + farming + zbiórka
Qble - - Hall of Fame
PostCzlowiek balowal cala noc, a na kaca takie ladne lekarstwo rano czekalo ;p Gratulacje Panowie, mily bilans z tego wyszedl
-
Cos mnie tu dawno nie bylo ;p Ostatnio nie rozdrabniam sie z procentami, szkoda tylko, ze nowe top 1 solo to typowo na stojaka z czepkiem na glowie... no ale przeciez sie nie pokroje. Ten czepek mnie kiedys wykonczy ;p Szkoda konta Cadavre, ktory dlugo je budowal i prowadzil calkiem niezle, nie dajac wiekszych okazji do dorwania tej floty, potem takze Hey grajac na nim chwile dolozyl swoja cegielke do niego, zeby teraz zostalo zlapane na BFSie. Samo konto za czasow gry gral Hey'a na nim mialem n…
-
Coz, przyznam ze sam sie tego za bardzo nie spodziewalem ani nie planowalem, a jednak znow tutaj jestem w ciagu 24 h. No i o ile robilo sie rozne rzeczy, nawet kiedyś udało sie zrobic 5 ST w 24 h, to zrobic top1 i top3 solo w dobe jeszcze mi sie nie zdarzylo cos te 40stki magiczne :p Po wczorajszym ST nie specjalnie mialem ochote dorwac cos jeszcze, takze rutynowo poskanowalem pare moonow, ale raczej bylem z siebie na tyle zadowlony po Silencie, ze nie mialem zamiaru przerabiac dodatkowych obraz…
-
Pokusilem sie policzyc moje ST na Nekkarze, wychodzi ze jest to nr 41, zadna to tam okazja, ale to troche jak z wodka - musi byc okazja ? Coz, w koncu sie zmobilizowalem i postanowilem strzelic cos wiekszego, a powodow tego jest pare Glownym chyba jest fakt, ze po ostatnim ST na Wroblu cale podium Solo ST na uni weszlo w posiadanie Sourisa - takze trzeba bylo tam troche namieszac Wyczyn wielki, ale teraz mam nadzieje ze postanowisz go powtorzyc:) ( Złosliwiec ze mnie :p ) Ponadto, prawdopodobnie…
-
ACS; souris i Mala Mi i Hate [PZT], soso i Ania [AFERA] vs Sean Connery [DaTe] - 1778,05% + zbiórka
Qble - - Hall of Fame
PostNadrabiam wpisy, nadrabiam, ale czas ostatnio mnie nie rozpieszczal Dzieki dla calej ekipy zlomujacej, zdecydowanie bardziej za fajny wieczor, duzo smiechu i emocji, duzo sie moglo stac, skonczylo sie jak skonczylo Straty niewielkie, szczegolnie na tyle osob, zreszta, nie zyskiem czlowiek zyje
-
TOP 5 ACS Hate i BeStyJkA [PZT] vs bankrut [Concord] - 1194,56% Sciaganie Łysego !
Qble - - Hall of Fame
PostJak sie bawic, to bez gaci :p Coz, mozesz mnie codziennie takimi smsami z rana angazowac coz, puszki wywietrzylem, czerwone ptk wpadly, czego chciec weicej ? Najlepiej powtorki Gratulacje calej organizacji, oby szczescie do sciagania moonow trzymalo sie jak najdluzej
-
ACS; FUGAZI i souris [ZBiR], Hate [PZT] vs kingkong1 [H.S.O] - 1263,16% + zbiórka
Qble - - Hall of Fame
PostDzieki za lot jeszcze raz, troche polamilem, ale wazne ze z happy endem, i to na wszystkich polach dzialania mojego dzisiejszego Czepek dziala, aczkolwiek limit szczescia juz chyba na dzis wyczerpalem :pp
-
SOLO; souris [ZBiR] vs gnuto [EMERYCI] - 1670,14% + farming + zbiórka TOP 1 SOLO ;)
Qble - - Hall of Fame
Postwidze ze i ja jestem wmieszany.... tylko nie wiem przez kogo ( ktos Ty czlowieku w ogole jestes? szczegolnie ze poza szczekaniem tutaj to cos Twoj nick podobny do niczyjego ) i co bardzo interesujace, nie wiem jak moglem dostac cynk... wrocilem, w 24 h znalazlem sobie kreta i odrazu mi flote wystawil ? Skad zreszta mial wiedziec kiedy ta flota wyladuje, bo jak skanowalem obronce, to nawet minut nie bylo. W takim razie kazde moje ST to robota kreta, idac tym tokiem myslenia, przeciez ludzie sami …
-
SOLO; souris [ZBiR] vs gnuto [EMERYCI] - 1670,14% + farming + zbiórka TOP 1 SOLO ;)
Qble - - Hall of Fame
Postminus na poziomie 10 baniek przy top1 ? widywalem gorsze rzeczy Gratulacje, w koncu stary rekord padl, i to na 5tej gali
-
Sean Connery, revenge, L3szczyk, Laki, cadavre [DATE]vs tropt - 1561,41% dewastacja gwieździstego bunkra.
Qble - - Hall of Fame
Postkazdy te GSy znal, kwestia czasu bylo jak zidlowal kto pierwszy sie zbierze... zebraliscie sie wy, za co wam chwala;) btw. co za uni, ze top2 czy tam top3 acs jest na idlaku ;p gratulacje starcia, 41 zyczen nie wykorzystacie ?