Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 311.
-
oj kobretti wtopa się przytrafiła-zdarza się najlepszym obrońcom gratki wytrwałości w oczekiwaniu na ofiarę i gratki zysku kobra szybciutkiej odbudowy
-
#13 Kobra [B-S] vs. Slonczyk [Chlory] ~ 1547.78% #14 Kobra [B-S] vs. Mow co chcesz [OES] ~ 2393.08%
Postgratki kobretti złomujesz tam co chwila jakieś flotki to i w stoczni mają co robić nuta wypas
-
Solar Sun & obibok [WarriorS] & ramadek4 [WarriorS] & sorro [MNS] & koval [WarriorS] vs. Immortal [BP corp] 419178.78%
Ramadek - - Starcia Wasat
PostNo to weekend rozpoczęty Czy nie miło zobaczyć takie ST Tym bardziej że zrobione na jednym z topowych pusherów Co do samej akcji to bez większego polotu i finezji.Coś mnie podkusiło żeby zdjąć urlop aby przetopić małe co nieco . Tak od niechcenia zacząłem przeglądać 1galę...i po chwili zobaczyłem minutki na monie pokonanego Immortala-postanowiłem sprawdzić co w trawie piszczy. Oczom moim ukazała się flota-wprost kosmiczna jak na moje możliwości...ale szybkie kminienie czy jest to do ruszenia czy…
-
nie był byś sobą jakbyś kogoś nie dojechał zyski są więc top na latajki obrońcą szo
-
troszkę poskanione i coś trafione pozdrowienia tradycyjnie lecą do sojka,ekipy gg i znajomych obrońcą odbudowy Dnia 19-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramadek4 [B-S] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca soundstream ________________________________________________ Duży transporter 14.804 Lekki myśliwiec 544 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 5.559 Okręt wojenny 2.132 Statek kolonizacyjny 1 Re…
-
Dnia 19-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramadek4 [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca Jonasz [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporter 20.174 Lekki myśliwiec 672 Ciężki myśliwiec 316 Krążownik 5 Recykler 324 Sonda szpiegowska 1.442 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 5 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ramadek4 [Warrio…
-
uzbierało się troszkę pozdrowienia lecą do besów,ekipy gg oraz znajomych obrońcom powodzenia i odbudowy youtube.com/watch?v=aRWqhFGYFaQ Dnia 12-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramadek4 [B-S] ________________________________________________ Niszczyciel 5.958 Okręt wojenny 16.829 Pancernik 59.397 _________________________________________ Obrońca Brukk Kyrbiz [RPB] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 57 Wyrzutnia rakiet 26.328 Lekkie dzi…
-
ech ten obi...wszystko wybije co się rusza gratki wlotów obrońcom odbudowy
-
uff jest chwila to też coś naskrobię dzięki za locik i za akcję w której poza flotą i reckami nie brałem udziału,no cóż brak czasu na aktywną grę-życie gratki wytrwałości w klikaniu i kontrowaniu(szkoda że nie ubiliśmy szerszenia,ale przyjdzie pora na tego krzykacza) obrońcy więcej pokory bo tu nie ma amatorki pozdrawiam znajomych