Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 311.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ramadek4 [WarriorS] vs. wilk [LEG-XX] 12136.34%. ramadek4 [WarriorS] vs. asoma [TEREFERE] ) 3198.06%
Ramadek - - Starcia Wasat
Postdawno mnie nie było,więc się przypominam pozdrawiam ekipę gg,oraz sojuszników z unii wasat oraz quaoar .pozdrosy lecą również do Termiego,Stysi,Szturmana oraz reszty znajomych. Szczególnie pozdrawiam Tosiaka,którego wyprzedziłem o 2 min z wizytą u wilka Dnia 09-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramadek4 [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 160.219 _________________________________________ Obrońca wilk [LEG-XX] ______________________…
-
klik klik-pezet znikł Sojuszowa akcja na adrenalinie,liczenie, zmiana składu atakierów i zabezpieczenie powrotu-BRAWO MY. po prostu Szymonie napisałem ostatnio żebyś klepał stateczki to będzie więcej dla nas teraz możesz zmienić nick na-po prostu przypadek (bo masz flotę mimo że jest czarno na białym że padła) nie zmienia to faktu że zarobieni jesteśmy bardzo by mnie cieszyło jakbyś miał dalej te stateczki+ dok...pewnie wiesz dlaczego
-
Dnia 18-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramadek4 [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca macielek [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 4.129 Duży transporter 54.123 Lekki myśliwiec 3.110 Ciężki myśliwiec 470 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2.037 Sonda szpiegowska 2.094 Niszczyciel 246 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 1 _______________________…
-
to i ja mam prawie czyściocha pozdrowienia tradycyjnie lecą do sojka,ekipy gg,Tosiaka,Termiego,Eproma,który dofarmił jeszcze 400kk, oraz Stysi i wszystkich znajomych. obrońcy szo youtube.com/watch?v=ytIfSuy_mOA&list=RDytIfSuy_mOA Dnia 10-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramadek4 [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca Bartol [LEG-XX] _____________________________________________…
-
TOP 2 SOLO - Deki aka DoOddania [Tengu] vs. SZTURMAN [MAFIA] ~ 147 163%
Ramadek - - Starcia Wasat
Postna wstępie pogratuluję Dekiemu.-gratulacje Skoda że padło na Szturmana,ale taka gra. Dekiemu powodzenia w realu a Szturmiemu szybkiej odbudowy
-
Adi nie za bardzo się rozpędziłeś a tak poważnie to codziennie chcę Cię tu widzieć gratki wlotów.top na kopalnie obrońcom szo
-
jak napisał glad na gg-"I tak oto owca [ciach] wilka" ja dodam od siebie że to było małe stado owieczek a Revenowi do wilka jeszcze troszkę brakuje Rev graty za lot mimo wtopy,co tydzień zaskakujesz pomysłami jak nam uprzykrzyć życie i to się chwali lopowi odbudowy -znowu po właściwej stronie. brawo my Moderator Ruda:Pseudocenzura
-
gratki glad widać musisz częściej zaglądać do mel,bo masz motywację do latania
-
pozdrowienia dla sojka,ekipy gadu gadu,Termiego,Tosiaka oraz znajomych Dnia 22-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramadek4 [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca macielek [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 9.484 Duży transporter 53.855 Lekki myśliwiec 8.406 Ciężki myśliwiec 766 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 297 Sonda szpiegowska 21.469 …