Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 311.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Przyszedł czas na Szymka,który był naszym oczkiem w głowie Męczyliśmy go okrutnie,nie jeden by sobie odpuścił i grał urlopem,ale Szymek pokazywał że ma w czym nosić materiał genetyczny i się pilnował.Troszkę się obawialiśmy o niego-jak długo można wstawać co 2 godziny .Mam nadzieję że w końcu odpocznie od cyferek. Zachował się ładnie nie podbierając złomu Ekipie dzięki za lot.pozdro Owce,znajomi i gadulce p.s.poszperałem w słowniku i oto co znalazłem: [ciach] Moderator Ruda:Prowokacja
-
Reven za swoją postawę zyskałeś u mnie jako człowiek bo szacunek do poziomu w grze jaką prezentujesz masz zawsze Liczne przepychanki słowne jak i prowokacje dodawały smaczku rywalizacji,choć często gęsto były na poziomie zerowym-emocje jednak towarzyszą wirtualnym cyferką.No cóż taka gra. Tak więc powodzenia na unii Y i pokarz tam topce gdzie raki zimują [ciach] Moderator Neferet:Wulgaryzmy oraz offtop
-
hahahaha jaja jak berety. oczywiście gratki dla Sorrki oraz Obiego ubicia Revena kto by pomyślal że taki bedzie koniec lidera opozycji Revenowi mimo niezbyt miłych kontaktów graty postawy i czego tam chce. A Oludek jak zwykle pokazał jakiego ma skila-zrakietować obronę przelecieć satki i ukraść złom.hahahahaha-tango buraczane. nowe barwy widzę służą-ściana pęka w szwach
-
to już się robi nudne.Bary tu Bary tam Gratki Sorro.zysk super. Baremu standardowo odbudowy
-
graciochy majciochy. no Lordzik tak myślę żeby rozbudować ścianę do rozmiarów muru chińskiego-wtedy na spokojnie się pomieścicie no cóż co do wpisu kolegi Cervezy to napiszę tylko tyle że brak mi słów i pozostawię bez komentarza. Adam przetopu,Lordzik odbudowy
-
gratki wlotu po prostu zabawa na całego,mega emocje aż ciarki łażą po plecach-jak to czytam.brawo duecik. ale zawsze to lepsze niż latanie po satkach i idlakach. czekam na więcej takich pięknych lotów i opisów p.s. co do spania to Szymonie -Ty to chyba cierpisz na bezsenność.wstawać w nocy kilka razy żeby farmić idlaków