Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 311.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
buu,znowu daleko...ale się udało Turbo dzięki za szybką reakcję i locik Pozdrowienia lecą do sojka,ekipy z uni q oraz znajomych Szczepanowi gratki postawy po złomie-niech nowy nabytek sie spisuje jak najlepiej aaaa i jeszcze pozdrowię Boniego hahahahah nutka... youtube.com/watch?v=58W6ZCVhezA Dnia 15-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramek [GUMISIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 93.152 Ciężki myśliwiec 251 Krążownik 12.639 Okręt w…
-
ładnie tego nastukałeś zysk miodzio.przetopu.obrońcom szo
-
gratki dla ekipy rozbiórkowej,choć skład troszkę egzotyczny ładnie przetopić.obrońcy odbudowy
-
nic jeszcze nie wrzucałem,więc czas najwyższy się przywitać obrońca wyskanowany na minutkach,lot długi i kosztowny ale wyszło oki. pozdrowienia lecą do Gumisi,wiecznie młodych Owieczek z unii Q,ekipy gg oraz wszystkich znajomych i dostawców dexu. pokonanemu odbudowy nuta...polecimy old skoolem youtube.com/watch?v=9yXrdYCp-Vk Dnia 11-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramek [GUMISIE] ________________________________________________ Krążownik 19.036 Okręt wojenny 1.78…
-
najbardziej z tego stejka podoba mi się numer jaki zapodał Kosa obrońcom gratki,Tosiakowi rewanżu
-
no to trza pogratulować ekipie złomującej. Adamowi gratki podwójne za zaangażowanie i determinację już miałem pisać do Lorda że będzie niespodzianka...ale w sumie łowcom przetopu.Lordowi odbudowy
-
Tosiak [MAFIA] & SZTURMAN [MAFIA] vs. Constantin [WarriorS] ~ 7181.93%
Ramadek - - Starcia Wasat
Postwolałbym składać graty pod stejkiem na innym graczu,ale cóż i tak bywa Tosiakowi przetopu.Constantinowi odbudowy. faktycznie masz tych pancy pozdro all